Elköltöttem 20 ezret, tök felesleges dolgokra. Ilyenkor ti mit tesztek?
Kaptam 80 ezret, vásárlásra.
Most visszagondolva, 20 ezret olyan dolgokra költöttem, amiket nem is használok, nem is hordanám őket. Csak akkor, ott jó ötletnek tűnt.
És most ez nagyon zavar, ráadásul anyától is hallgatom, hogy minek költöttem el az összeset, de a boltban meg mondta, hogy vegyem meg, akciós, vegyek belőle kettőt.
Nem szokásom ilyet csinálni.
De ha megvan a blokk és még nem volt használva a holmi akkor vidd vissza, vagy hirdesd meg a neten ha az első tip nem jön be. Utóbbi esetben ha nem is jön vissza az eredeti ára legalább egy részét visszakapod a pénzednek.
Nem itt vásároltam, külföldön (átszámolva költöttem ennyit). Szóval az ugrott, hogy visszavigyem, a blokkok nincsenek is már meg.
Az zavar a legjobban, hogy anya ott még mondta, hogy vegyem meg, otthon biztos nem találok ilyet, erre kaptam a pénzt, stb.
Most meg jön azzal, hogy minek költöttem el mindet, ő most nem ad nekem (kértem pénzt, mert a hétvégén lesz egy szülinapi buli, ahová adni kell pénzt+ajándék, mennénk moziba is vasárnap és utána vacsorázni páran).
A 60 ezret olyan dolgokra költöttem el, amit nem bántam meg.
Csak ezt a 20-at költöttem olyanokra, amik nem is kellettek volna.
Nem, apa adta, mert elváltak és anyával mentem.
2 felsőt vettem, ami ugyanolyan és rájöttem, hogy hülyeség volt.
Sok mindenre ment el. Vettem ruhákat, cipőket, pénztárcát (másik hülyeség, sose használok pénztárcát), parfümöt (aminek már nem is tetszik az illata), táskát.
Azért 80 ezer nem akkora pénz, hogy lehetetlen legyen elkölteni.
tudod kislány, más 80e-ből él...
ha lány szülinapra mész, vidd el neki az egyik felsőt, vagy a tárcát, vagy a parfümöt, így ajándék megoldva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!