Vennétek még neki egy szandált? Vagy már felesleges?
Nem lehet tudni, milyen idő lesz szeptemberben... Ha azt látod, hogy jó idő van, akkor vegyél neki egy szandált még, de balerinát szerintem ne, mert az nem valami egészséges a lábnak...
Esetleg nézd meg a Deichmanban, ott vannak jobb minőségű szandálok olcsóbban is.
ha van egy otthoni meg egy elmenős szandálja akkor minek vennél még egyet???
Az otthoni nagyon trotty állapotban van??ha azt bevinnéd szeptemberben ovisnak,közben utcán használhatja a szépet majd pár hét múlva mikor már nem lesz olyan meleg veszel neki egy átmenetit és a szép szandit beviszed ovisnak!
igen, az itthoni már elég trotty :) meg éppen éppen jó.
de lehet ezt a megoldást választom
A szépet add rá most még a trotty helyett, aztán majd vegyél neki egy benti szandit.
Nekem egy hete kellett venni mindkét lányomnak új szandit, mert kinőtték, nem bírták már ki ezt az egy hónapot, de költségérzékenyen a kínaiba mentem...
Majd aug. végén veszek nekik benti szandit, arra márkásat szoktam, általában szamos vagy asso.
Ez a kínai meg most tökéletes még erre a pár hétre. Megjegyzem jobb, mint amit nyár elején vettem az egyik lányomnak a deichmannban, mert az úgy törte a lábát, hogy csak zoknival tudta hordani. A zokni pedig a nagy melegben igencsak kínzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!