Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen játékra mondanátok azt...

Milyen játékra mondanátok azt hogy felesleges vagy soha nem vennétek meg egy 3 évesnek?

Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 07:39
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
például a tv-ben reklámozott marha drága és felesleges kacatokra.
2013. nov. 25. 08:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézőpont kérdése.Nem rég láttam hógolyó ágyút, olyan mint egy nagy vízipisztoly, csak ez hógolyót lő.Na azt pl. hattalmas baromságnak tartom.De ha a fiam nagyon szeretne egy olyat, ha megkapja örül neki és egy vagy akár több telet végig játszik vele, akkor már nem felesleges.Hisz a játékoknak az a lényege szerintem hogy a gyerek örüljön neki és jól érezze magát amikor azzal játszik.

Kor és személyiség szerint tudom azt mondani hogy egy 3 évesnek vagy az vagy akár az én 5 éves fiamnak egy 1000db-os tájkép puzzle fölösleges mert nem nagyon tud vele mit kezdeni még.

2 évesen kapott a fiam egy elektromos 3 kerekű motort.Na pl arra azt mondtam hogy fölösleges volt, mert ő annyi idősen nem élvezte, mire meg érdekelte volna kinőtte.De van ismerős ahol szintén 2 éves kisfiú van ugyan olyan motorja, és nagyon szereti, élvezi.Boldogan "száguldozik" vele, a fiam csak ült rajta bambán.

Szóval ez a felesleges játék téma az én véleményem szerint abszolút szubjektív.

2013. nov. 25. 08:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok mint az előző válaszoló, sok mindenre úgy érzem hogy felesleges de mégis megveszem, mert annak örül. Így vagyok a plüss állatkákkal, már tele van velük a lakás, ajándékba sosem vennék neki, de ha vásárolni megyünk mindig meglát egyet és beleszeret, nem tudjuk ott hagyni.

Amelyik játék nekem nagyon nem tetszik, az a little miss muffin, meg ezek a mini kütyü pónik, little pet shop-os állatkák, meg zuzu pet-ek. Semmi értelmük nincs, remélem soha nem fog megtetszeni a lányomnak és soha nem késztet arra hogy megvegyem bármelyiket is. És úgy látom, pont ezek azok a játékok, amiket a leghamarabb unnak meg a gyerekek.

2013. nov. 25. 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:
azt hiszem általában utólag derül ki hogy nagy baromság volt megvenni.pl ugató járó kutyus pórázzal tizenezerért.
2013. nov. 25. 09:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Én ezektől a kukabúlvároktól vagyok rosszul.Ja és a play dooh gyurmával sem vagyok megelégedve.A szettek jók,de a gyurma minősége....nekünk nagyon hamar beszáradtak,pedig sokat használtuk.Vettem egy olcsóbb színes gyurmát.Frissen tartó fóliában tartom ha épp nem használjuk.Még mindig tökéletes.
2013. nov. 25. 09:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem sok felesleges játékot vettem eddig.

Plüssállatot 1x vettem eddig,de azt sokáig is ölelgette a fiam. Lányomnak 1x vettünk egy textil babát,amikor az első karácsonya volt 11,5 hónaposan. A többi plüsst/babákat örökölték tőlünk,vagy kapták. A felét kiszelektáltam,hogy a régi selejtes, ronda darabok ne foglalják a helyet.

Ami még felesleges,az az ócska kínai gagyi játékok. Tavaly karácsonyra fiam kapott egy kamion abból a szörnyű könnyű műanyagból,amit össze sem lehet rakni és egy teherszállítót,ami megint csak kuka lett.

Idén a 2. szülinapjára megvettem a FP tanulókutyust,de örülök,hogy nem 10ezerért,hanem hibátlanul 3500-ért,mert annyit nem ér meg.

3 évesen a lányom kapott egy Samby kutyust,ami szerintem a tudásához képest szintén nem éri meg a 10en ezres összeget. Én megvettem 1500 Ft-ért mert a hölgy szerint hibás,mert kattog a lába,de szerencsére nincs semmi baja,mai napig jót játszanak vele.

Konyhát kapott még,az is remek választás volt.LEgót,ami szintúgy szuper ötlet volt. A fiam autói voltak kukába valók,de a kutyusnak,a konyhának és a legónak amúgy is jobban örült 1,5 évesen :)

Idén a lányom kap muffinbabát,fiam óriás traktorszettet,egy közös társast és a családtól egy Ikeás nagy rajztáblát.

Ismerve őket,ezek sem végzik majd a sarokban.

Sok minden került a jézuska levelébe,így azt kapnak amit kértek és jónak találtam.Persze volt benne olyan is,ami marhára nem is nekik való vagy szimplán fellángolás.

2013. nov. 25. 10:02
 7/9 anonim ***** válasza:
A Play dooh nekem sem jött be. A noname gyyurma eddig jobb volt vagy a moon dough. Igaz az utóbbi nagyon morzsálódik,de nem ragad bele semmibe,nem hagy foltot és jól eljátszanak vele.Persze formázni nem úgy lehet,mint a sima gyurmát,de még nekem is tetszik. A play dooh egy rakás kaki
2013. nov. 25. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
60.kisautott ,pisztolyt,kardot,kukabuvárt,barbi babát,filiponit,és társait .
2013. nov. 25. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk pl. a 60. kis jármű nem felelsleges, mert mindig van mihez nyúlni, mikor sorba állította őket (2-3 évesen), meg mikor garázst csinált nekik (3 évesen) mostanában pedig már funkciósan csinálja a gárázst, állomásokat a tűzóltóknak, mentőknek, rendőröknek, traktoroknak stb.... építőkockákból, duplóból, kihajthatós könyvecskékből, amiből lehet.... Szóval nekem felesleges a 60. autó, de neki még nem. Ugyanez lesz gondolom a lányomnál a babákkal, vagy pónikkal.

Amit én feleslegesnek tartottam az elektromos jármű, amit nem kell hajtani, csak ül rajta és "néz bambán" pl.

A kínai kütyüket sem venném meg, de kapott egy párat a fiam, amikor is nagyon örült neki, de később csak fiókkacat lett. A fiókkacatok sem feleslegesek, mert lehet túrni, és kincseket találni bennük (homokozóforma, kindermütyür, mindenféle holmi, aminek pakolásnál nincs helye, csak megy a fiókba :))

2013. nov. 26. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!