Ti hány évesen próbáltátok ki a cigit először?
Figyelt kérdés
Mi tegnap próbáltuk a barátnőimmel 14 éves vagyok. De nem tetszett furcsa volt az ,,íze,, . Amúgy nem cigi volt hanem dohány.
Ti hány évesen próbáltátok először ?
2014. aug. 6. 21:01
31/34 Tregereth válasza:
15 évesen. Pont annyira tetszett, mint amennyire a mai fejemmel vagyok érte odáig: semennyire. (De nem köpöm le azt sem, aki él vele, elvégre mindenki függ valamitől.)
33/34 anonim válasza:
16 évesen idén nyáron, amikor nyaraltunk egy barátnőmmel. Mentolos volt, Sophiane és nem tudom milyen, mert a sokat regélt "rosszul voltam az első cigim után" dolog nálam sehol nem volt, pedig elsőre kettőt szívtam el. Az az utáni napon még kettőt, és az azutáni két napon egyet-egyet. Szerintem többet nem is fogok (vagy csak szökőévente egyszer, ha elmegyek valami buliba). Nem szeretnék rászokni, mert szerintem drága, fölösleges és ugye még káros is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!