Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hány évesen próbáltátok ki...

Ti hány évesen próbáltátok ki a cigit először?

Figyelt kérdés

Mi tegnap próbáltuk a barátnőimmel 14 éves vagyok. De nem tetszett furcsa volt az ,,íze,, . Amúgy nem cigi volt hanem dohány.

Ti hány évesen próbáltátok először ?

2014. aug. 6. 21:01
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
100%
16 voltam, egyik osztálytársamnál volt karácsonyi buli és hazafelé az egyik srác megkínált. Akkor hárman próbáltuk ki, és egyikünk sem szokott rá. A legjobb barátnőm meg is fogadta, hogy soha többet, én nagyon-nagyon riták buliba rágyújtok, de ez kb évente egyszer van.
2014. aug. 6. 21:53
 12/34 anonim ***** válasza:
31%
soha, és nem is fogom. Kínáltak már, de köszi nem.
2014. aug. 6. 21:55
 13/34 anonim ***** válasza:
78%
12, azóta szívom.
2014. aug. 6. 21:55
 14/34 anonim ***** válasza:
15 évesen, kifejezetten nem tetszett, de nem az volt életem utolsója. Azóta sem sikerült megéreznem benne a varázst, ami miatt érdemes lenne rászokni, csak olyan szinten békéltem meg vele, hogy képes lennék fintorgás és köhécselés nélkül szívni, ha akarnám.
2014. aug. 6. 21:57
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen :) Azóta max 2-3x de nem szoktam rá soha és nem is akarok. A cigi amúgy ízlik, nincs vele bajom, csak értelmetlen és egészségtelen.

17L

2014. aug. 6. 22:12
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen kb :D

14/L

2014. aug. 6. 22:28
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
14 voltam. És rá is szoktam, igaz, nem akkor. Valóban, csak a hülyék dohányoznak, mindenki más okos... istenem, sokat kell még látnotok a világból, hogy tudjátok, ki a valóban hülye.
2014. aug. 6. 22:49
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

15 voltam,tavaly nyaron, baratnommel egyutt probaltuk ki, o azota egyszer sem, en meg bulikon es hetkoznap nagyon ritkan.

nem volt se rossz se jo, de neha jol tud esni. az biztos viszont hogy sosem adnek penzt erte.

16L

2014. aug. 6. 22:55
 19/34 anonim ***** válasza:
70%

14 évesen. Nekem már az első nagyon tetszett, bár letüdőzni nem tudtam, szóval köhögni sem köhögtem :D

Azután még 14 évesen néha-néha rágyújtottam (kb 2x még utána), majd miután befejeztem az általánost, akkor már gyakoribb lett (hétvégente), középsuli elkezdésétől kezdve pedig hétköznap is. De nem vagyok rászokva, most is kb. már egy hete nem cigiztem.

17L

2014. aug. 6. 23:12
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen. Utána több hónapig cigiztem, mert olyan barátaim voltak. Aztán eltelt jónéhány év amikor nem cigiztem, múltkor adtam neki még egy próbát, és kb fél évig elszívtam heti 1-2 szálat. Társaságban. Múltkor viszont egy buliban elszívtam párat, és olyan rosszul lettem, hogy hánytam is. (Hozzáteszem nem az alkohol miatt, mert egy sört ittam csak) azóta szabályosan hányingerem van ha megérzem. Szóval Ennyi elég is volt egy életre. :). 18/L
2014. aug. 6. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!