Nektek hány évesen jött meg előszőr a menstruáciò?
Figyelt kérdés
Nagyon félek hogy nekem megjön és hogy hogy mondom el az anyukàmnak. 12/L2014. márc. 27. 20:08
1/28 anonim válasza:
12 évesen jött meg (26 vagyok már) Nekem annak idején anyukám már 10-11 évesen elmondta hogyan kell használni a betétet és hogy ez teljesen normális dolog. Szerintem anyukád örülni fog, enyém is majd kibújt a bőréből, mert ettől már olyan igazi "nők a nők között" lettünk. :D Nem félj majd elmondani anyukádnak ő is tudja, hogy ez előbb utóbb be fog következni. Ebbe semmi szégyen nincs vagy ilyesmi. Örülni kell majd mert a kislányból nő lesz.
3/28 anonim válasza:
14 évesen,de előtte már 1 évig volt fehér folyásom.
5/28 anonim válasza:
10 évesen. Szóval 2 évvel fiatalabb voltam mint te.Én nem is tudtam rögtön elmondani anyukámnak,mert a mamámnál nyaraltam.Ő neki mondtam el és együtt mentünk el betét venni.Még így sem volt kellemetlen. Nyugodtan mondd el neki valahogy így: Anya megjött. Örülni fog neki. :) 18L
6/28 anonim válasza:
12 évesen, de 2 hónappal később már töltöttem a 13-at.
7/28 anonim válasza:
A 13dik születésnapomon!:O Kitogyogtam anyuhoz és annyit kérdeztem tudnál nekem betétet venni?:-) Ne aggódj ez teljesen normális dolog!
8/28 anonim válasza:
12 évesen, de előtte 1 évig nekem is volt fehérfolyásom. Hú de utáltam.
9/28 anonim válasza:
12. Én sem mertem elmondani először, de ma már csak nevetek rajta, nyugi ez természetes dolog
10/28 anonim válasza:
pár hónappal a 9dik szülinapom elött :( semmit nem tudtam a dologról,én kb a 3dik hónapnál buktam le..., nem mertem elmondani, mert azt hittem hogy mefogok halni és nem akartam hogy anyukám szomorú legyen... :) ( 29éves vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!