Tegnap rúgtam be életemben először,3 pohár bortól. Utána alig bírtam járni. Éjjel kb 15-ször felébredtem és nagyonn szomjas voltam. Ma muszáj tanulnom. Ugye emiatt még menni fog a tanulás? 17/L
Vitamin, alvás, evés, nagyon sok ásványvíz, fürdés, WC.
Ennyi.
Tanulás leghamarabb este. Addig henyélés.
Ha három pohár bortól alig bírtál járni, akkor egy tanács: a pia nem neked való.
Amúgy meg igyál sok vizet, meg feküdj, úgy hamarabb túlleszel a másnaposságon. Bár 3 pohár után kétlem hogy másnapos lennél, de te tudod.
Milyen bort ittál te?Vagy egész nap nem ettél,fáradt voltál és úgy ittál? Na mindegy,nem ez volt a kérdés,csak azért 3 pohár bortól még általában járni tud az ember :)
Amúgy meg menni fog a tanulás,igyál sokat,aludj egyet, ki a friss levegőre sétálni és máris tanulhatsz. Nekem a kávé is szokott segíteni,már ha megtudom inni reggel meg ha még valami kaját is letudok tuszkolni magamba akkor egész jól leszek. 17l
Késő délutánig a kávét hanyagold. Addig sok vízet igyál, maradj hidratált, és egyél rendesen. 3 pohár bor hatása pár óra után elmúlik, még ha nem is vagy nagy ivó. Nem hiszem hogy akadályozni fog a tanulásban.
Ha a kávé miatt nem tudsz este aludni, igyál majd meleg tejet, vagy forró teát.
Azt nem mondta, mekkora pohár :D
Remélem tudtál tanulni, de én se tudok többet mondani, mint előttem.
Akkora pohár nincs egy háztartásban, amennyitől így kész vagy. :D
Csak tapasztalatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!