Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek hány évesen jött meg...

Nektek hány évesen jött meg előszőr a menstruáciò?

Figyelt kérdés
Nagyon félek hogy nekem megjön és hogy hogy mondom el az anyukàmnak. 12/L

2014. márc. 27. 20:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen, amúgy a barátnőm előbb tudta mint az anyukám, de még aznap elmondtam anyunak is. Kicsit kínos volt, hogy azonnal rohant apához a "nagy hírrel".
2014. márc. 28. 20:31
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

9-10 évesen. A suliba jött meg és amikor haza értem rögtön mondtam anyunak hogy : ANYAAA!! VÉRES A BUGYIM! Ő meg mondta hogy semmi baj és elmagyarázta:DD

14/l

2014. márc. 28. 20:56
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
11 évesen. Nem mertem először elmondani, majdnem sírtam. De ő örült. Nem értettem, hogy miért olyan nagy öröm ez a borzalom :D
2014. márc. 28. 21:28
 24/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 28. 21:34
 25/28 anonim ***** válasza:
62%

12 évesen, a 13-ik szülinapom előtt egy hónappal.

Alig mertem elmondani anyának, mikor elmondtam, elsírtam magam.:D Ő meg mondta, hogy de jó, nagylány vagyok.:) Mondd el nyugodtan, biztos örülni fog.:)

2014. márc. 28. 21:56
 26/28 anonim ***** válasza:
36%

A születésnapom hónapjában, 14 lettem éppen. De sosem értettem, hogy mit kell ezen szégyelleni. Anyukád hordott ki, ő is nő, neki is van, ebbe semmi rendkívüli nincs. Pedig én nagyon is félős és szégyenlős vagyok, és anyuval sem annyira nagyon de nagyon jó a kapcsolatom, mégis elmertem neki mondani, sőt, egyből neki szóltam. Ha nem neki, kinek mondanád el?! Különben is, ha bármi baj lesz a dologgal és netán orvoshoz kell menni (ne legyen, csak feltéve), akkorr is anyukád segítsége kell majd. Nem kell ennyire parázni, semmi nincs benne, nem kell megmutatnod neki az alsótájadat, szóval nem is értem az aggódás okát, még akkor se, ha tini vagy és kicsit gátlásos.

14/L

2014. márc. 29. 23:26
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

15.

18L

2014. márc. 30. 14:39
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

11 évesen. Épp pisilni mentem. ráültem a vécére, és látom hogy egy piros folt van a bugyimon. Nem megijedtem, csak nem értettem. Azt se tudtam hogy mi van.... (nem tudtam én semmit menstruációról, mert soha nem mondta senki hogy mi az és hogy van ilyen)

Behívtam anyut és megmutattam neki, hogy ez mi... akkor elmondta. Aztán apámmal is közölte hogy nagylány lettem...

június 12. szombati nap volt... Aznap adták a 3 férfi és egy bébi c. filmet a tvben :D ja és apám erőltette hogy strandra menjünk, de én nem akartam. Így megúsztam:)

2014. ápr. 3. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!