Lányos anyukák, mikor jön meg először? Lsd:lent
Figyelt kérdés
Kislányom 11 és fél éves,kb: 1 éve kezdettel nőni a cicije és most a napokban a fanszőrzete is. Mikor várható az első menstruáció körülbelül?2014. jan. 14. 07:07
1/11 anonim válasza:
Általában a nemi érés kezdetétől számítva 2 év múlva, de 16 éves koráig nem baj ha nem menstruál.
2/11 anonim válasza:
Lassan itt az idő, hogy beszélgess vele.
3/11 anonim válasza:
Nekem már 8-9 évesen elkezdett nőni a mellem, 12 évesen menstruáltam, de a húgom 11 évesen kezdett menstruálni.
Nem igazán lehet belőni, de valószínűleg 1-2 éven belül megjön neki. Aggódni viszont tényleg csak akkor kell, ha 16 éves korára még nem menstruál :)
4/11 anonim válasza:
Én is 12 éves voltam, 1 évvel azután jött meg, hogy elkezdett nőni a mellem. Tesóm pont ugyanígy. Fiam van, de azért van némi tapasztalatom ebben is, ugye :) Remélem, nem fogja váratlanul érni a kislányt, feltétlenül tisztázzátok a részleteket, és a tennivalókat, mert bármikor megtörténhet!
5/11 anonim válasza:
Nekem is már 8-9évesen kezdett nölni a mellem, és 10-11 évesen már menstruáltam.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2014. jan. 14. 08:52
7/11 anonim válasza:
Lányomnak 11 és fél évesen jött meg először.
8/11 anonim válasza:
Egyrészt te 100%, hogy nem az anyja vagy, hanem a csaj
Másodszor ennyiből semmit nem lehet megállapítani, lehet, hogy évek múlva jön meg, az is lehet, h holnap.
Amúgy fehér folyás megjövetele után szokott megjönni.
Nekem is 11 évesen jött meg, de elötte már 1-2 évvel szőrös voltam. Jah és ne várd, mert nagyon SZ.A.R
9/11 anonim válasza:
9 évesen kezdett nőni a cicim, és 10 és fél voltam, mikor először megjött.
10/11 anonim válasza:
8-9 voltam amikor elkezdett nőni a mellem és már 9 évesen szőrös voltam ott lent, ennek ellenére 13 és fél voltam amikor megjött. Teljesen kiszámíthatatlan. De azért vannak elő jelei mint például a fehér folyás, ami nekem például az első menstruációt megelőzően két éven keresztül volt. Szerintem mindenképp fontos tisztázni vele minél hamarabb, mert ha teljesen tudatlanul éri az nagyon rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!