Ti hány évesen próbáltátok ki a cigit először?
Mi tegnap próbáltuk a barátnőimmel 14 éves vagyok. De nem tetszett furcsa volt az ,,íze,, . Amúgy nem cigi volt hanem dohány.
Ti hány évesen próbáltátok először ?
még nem próbáltam ki.de kipróbálnám,csak kíváncsiságból egyszer,hogy milyen.
14/l
Kb. 12 évesen, osztálytársakkal, suli után. Mindenki, akinek dohányzott valakije, hozott 1-1 szálat otthonról. Totál semleges volt. Igaz, gyűlöltem, ha valaki cigizik, mert itthon mindenki dohányzott már akkor is.
Olyan 13 éves koromtól volt, hogy heti 3-4 szálat elszívtam (egyedül), de sokszor hónapokig semmit sem. 15 évesen rászoktam (szintén nem a társaság miatt, sokáig senki sem tudta).
Aki szerint minden dohányos hülye, annak csak két dolgot üzennék: Ne ítélj, hogy ne ítéltess, valamint nagyon sokat kell még tapasztalnod ebből a világból, kiscsillag. A hülyeség nem itt kezdődik. :)
13 évesen, azóta nem gyújtottam rá egészen 18 éves koromig.
18/L
13 evesen, es mivel olyan tarsasagban voltam, tobbszor cigiztunk, de miutan en kileptem, azota nem. Es most igy nyaron nagyon ritkan 1 slukk..de annyi eleg is:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!