Hogy győzzem meg anyumat hogy köldök pirszinegt szertnék?
Figyelt kérdés
Várom a jó ötleteket!2010. jan. 12. 13:54
11/16 anonim válasza:
azt a rohadt életbe. először tanulj meg egy mondatot normálisan megfogalmazni, és tuána tetess pirszingeket...
"Hogy győzzem meg anyumat hogy köldök pirszinegt szertnék?"
nem hiszem, hogy meg kéne győzni anyádékat arról, hogy szeretnéd. arról kell őket meggyőzni, hogy megengedjék.
12/16 anonim válasza:
Arról már biztos meggyőzted, hogy szeretnél
13/16 anonim válasza:
várj vele egy kicsit. nem lehet hogy csak azért akarod, mert a legjobb barátnődnek már van és tök jó, csilivili meg izgi meg mittudomén. akarod majd később is? a saját tested az csak a tied, mások kedvéért ne alakítsd.... inkább zenélj, kirándulj, olvass...
18F
14/16 anonim válasza:
ááá velem is igy volt xD de annyit győztem anyut amig megengedte és eljött velem h megcsinálják.am te tudod én 14 évesen tettem és nem bántam meg,tök jól mutat.de ne hagyd magad XD
15/16 anonim válasza:
hát én meg azt gondolom a többiekkel ellentétben hogy ha jó tanuló vagy és jó kapcsolatod is van az anyukáddal nem egy pearcingen fog múlni a jövőd. ha most nekem a 14 éves lányom szeretne igenis megengedném neki mert ismerem a saját lányomat és tudom hogy nem ezen múlna az hogy ő milyen ember lesz..
16/16 anonim válasza:
Hát az mindenképpen meggyőző lenne, ha megtanulnád helyesen leírni vágyaid tárgyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!