Nagyon kiborultak ezen a szüleim. Szerintetek jogosan?
17 éves lány vagyok, leborotváltam a fanszőrzetem.
Ezt megtudták a szüleim és mindenféle buta ku*vának neveztek, kiabáltak velem stb...
Nem jogos.
17 éves vagy, nem vagy már gyerek, ha éppen nemi életet élnél már, azzal sem követnél el bűnt, meg amúgy is, ha nem élsz nemi életet, de neked is jobb, kényelmesebb, jobban érzed magad tőle, akkor miért ne szőrteleníthetnél odalent is? Miért, csak azért lehet odalent szőrteleníteni, mert valaki szexelni akar? Arra nem gondolnak a szüleid, hogy esetleg te úgy komfortosabban érzed magad?
Jó magam is szülő vagyok, bár kicsi gyerekkel, ráadásul fiam van, de ha lesz egyszer egy lányom és 17 évesen szőrteleníteni fogja magát odalent, hát nem fogok beleszólni. Nekem sem szóltak bele. Ennyi idősen én is szőrtelenítettem. Anyukám felesleges dolognak tartotta, de nem szólt soha érte, elfogadta, hogy nekem úgy a jobb.
Honnan tudjak a,ugy, hogy leborotvaltad? Azt nezegetik?
Egyebkent abszolut nem jogos. Sokkal esztetikusabb igy, es alapbol semmi kozuk ahhoz, hogy melyik testreszedet szortelenited es melyiket nem, foleg ennyi idosen.
én 14 évesen kezdtem el borotválni odalent, senki nem szólt egy szót sem, na nem mintha bárkinek bármi köze lenne hozzá...
én már csak azt nem értem hogy a szüleid hogy tudták meg? Nézegetik, ellenőrzik hogy megvan-e még? vagy te szóltad el magad? nem értem...
Nekem is érdekes,hogy tudhatták meg a szüleid.
Egyébként én 12 évesen kezdtem el bikini vonalat borotválni,14 évesen az egészet DE ettől még nem éltem nemi életet.
Én 14-15 éves voltam,amikor elkezdtem,és akkor még nem tudták meg.Aztán egyszer nőgyógyászhoz kellett mennem,mert sokat fájt a hasam és sokat pisiltem.Akkor anyám az istentudja,hogy miért,de bejött velem az öltözőbe(amiről nyílt a nőgyógyász ajtaja),és a lényeg,hogy látta,hogy pont csupasz voltam.Na,ekkor kitért a hitéből,és megmosolygott,kérdezte,hogy ez mégis mire jó?De csak viccből,meg költői kérdésnek,és mondta,hogy ők sosem borotválták.
Hát,mondom én meg borotválom,és ez van.Azóta,ha mondom neki,hogy vegyen borotvát,akkor vesz,de amúgy alapból én veszek általában,ha én megyek boltba úgy.Bár én városban jobban szeretek ilyen cuccokat vásárolni,mint itt a faluban...és ritkábban jutok el nyáron boltba.Aztán most is vett.Szóval elfogadta,és tudta,hogy mihez fogok kezdeni a borotvákkal majd.:DD
Persze én szünetet tartok,annyira nem szeretem,ha mindig csupasz,de így úgy gondolom,hogy mindenféleképpen szebb,esztétikusabb,higiénikusabb.Ha pedig szexre kerülne a sor,akkor tényleg jobb is.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!