Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerinted jogosan nevettek,...

Szerinted jogosan nevettek, gúnyoltak ki jópáran emiatt? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy osztáálytársam szülinapi buliján voltunk. Ilyen nagyalakú szendvicset lehetett enni, de én nem tudtam megfogni mert az egyik karom vállig gipszben van. MMikor nem ment, egy lány megkérdezte, hogy tartsa-e nekem a szendvicset akkor tudom harapni. Mosolygott, aranyos volt, mondtam, hogy oké. De páran meglátták, és elkezdtek beszólogatni nekünk. Hogy a s*ggemet is más törli-e ki most, meg ilyenek. Szerinted is nevetséges voltam? És ami még jobban aggaszt, hogy azt a kedves lányt is kinevették miattam. Most ez az én hibám? Bocsánatot kérjek attól a lánytól, mert miattam kinevettékj?

15 évs fiú vagyok.

2014. júl. 18. 19:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük, egyáltalán nem volt gáz a helyzet. Szerintem bocsánatot se kell ez miatt kérned. Én legalábbis csak akkor tenném, ha jobban megszeretném ismerni az illetőt, jó kifogás a kezdeményezésre. :D
2014. júl. 18. 19:09
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Ne törődj velük,arról nem tehetsz,hogy el van törve az egyik karod. Éretlen barmok azok,akik ezért kinevetnek. :) Még nem nőttek ki a csúfolódós korból.. Tudod,az a "két szerelmes pár.." gyökér vers :D Kb ezen a szinten vannak. A lánynak szerintem köszönd meg,hogy segített.

Ne aggódj,nem volt jogos a röhögés :)

2014. júl. 18. 19:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy volt jogos! Nekem mikor gipszben volt a karom, senki nem segített menzán tálcát vinni, stb.szóval én elbénáztam meg közben nagyokat nevettem magamon :) végül a fél suli megsajnált és lesben álltak hogy segíthetnek-e :D

A lánynak mondhatod, hogy sajnálod, de a többieket sz.rd le!

17/L

2014. júl. 18. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tök rendes a csaj, hogy ismeretlenül segített, a többi meg balfék. Sz.rd le tényleg őket, a csajnak mondhatod, ha nagyon akarod, hogy sajnálod, hogy miattad nevették ki. Kretén tinik, ne foglalkozz velük :)
2014. júl. 18. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Biztos öreg vagyok már a magam 27 évével,de nem tudom megérteni ezzel mi volt a gond.Nem volt jogos.Gondolom ezek a kedves emberek akkor egy kerekes székes vagy más segítségre szorulót is kinevetnek adott esetben.
2014. júl. 18. 21:03
 6/11 anonim válasza:
100%
Szerintem csak féltékenyek Rád, amiért egy LÁNY "etetett". A lánynak köszönd meg, és mondd el neki, h restelled ami történt, ha ilyen kedves volt, biztosan megérti majd. :) 12/L
2014. júl. 19. 18:27
 7/11 anonim válasza:
100%
Ja és jobbulást a karodnak! :) 6-os voltam
2014. júl. 19. 18:29
 8/11 anonim válasza:
52%
Ne foglalkozz velük.Az is elég csúny dolog hogy emiatt kunevettek.Mit szòlnának ha ők lennének ebben a helyzetben.Tegyél ugy mintha nem is érdekelne és kész.Igy abbahaggyák a csúfolódást és kész.
2014. júl. 19. 18:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Megnyugtattatok, hogy nem vokt hiba részemről elfogadni, hogy egy "léány etessen", köszönöm! Csak olyan gáznak éreztem, ahogy beszóltak miatta. Megkeresem a lányt jövőhéten.
2014. júl. 19. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
mondd meg neki hogy sajnálod hogy miattad kinvették, aztán hívd el moziba
2014. júl. 20. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!