Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, leszbikusok, transzneműek! Titeket hogyan gúnyoltak (nak? ) gyerekkorotokban?
"tiszta nő vagy ba*dmeg!"
(De titkon örültem neki XD)
rólam nem tudták, amit idegenektől szórakozóhelyen megkaptam az a: dehát te olyan szép vagy, hogy lehetsz leszbikus-nak különböző verziói (dehát hosszú a hajad; dehát nőies vagy; dehát te normálisan (??) nézel ki stb.)
ez nem gúnyolódás, de remekül mutatja milyen csudijó sztereotípiák vannak
20/L/L
Hahó! :)
Én katolikus iskolába jártam - nem mondom, hogy nyíltan vállaltam magam, de szílt titok voltam.
Az első félév végén - egyháztörténelem óra közepén - hangzott el D. atyától a következő megnyilvánulás:
- Remélem, hogy a következő félév sokkal melegebb lesz. Ugye Péterke? (...)
A másik pedig D. atyával való utolsó év végén (ezen az órán nem voltam, egy barátnőm mesélte vissza):
- Jövőre tanulni fogunk G. atyával a házasságról, az abortuszról, a homoszexualitásról. ...jut eszembe, hol a Péterke?
Tessék, én ilyesajta sértéseket kaptam, de egy paptól. Szép, nem?
Üdv.: Péterke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!