Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert nevettek ki amikor...

Miert nevettek ki amikor megkerdeztem, hogy a Lamborghini Dizeles vagy benzines-e?

Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 22:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
én sem értem, pedig a legtöbb sportkocsi dízel
2014. jan. 22. 22:40
 2/13 anonim ***** válasza:

Mert ezt kb mindenkinek tudni kéne.

Az megint más kérdés hogy parasztok voltak hogy kinevettek, én inkább felvilágosítottalak volna.

2014. jan. 22. 22:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azoknak akik kiröhögtek, üzenném: Tudták, hogy a Lamborghini egy traktor márka?
2014. jan. 22. 22:59
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
#3-as: Pontosan. A Lamborghini a "parasztok" sportkocsija. A legelső Lamborghini azért készült, mert a traktorgyáros elégedetlen volt Enzo Ferrari ügyfélszolgálatával, és ezért megcsinálta a saját sportkocsiját, amit aztán piacra is dobott...
2014. jan. 22. 23:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Melyik milyen: a Diablo Otto-motoros, az RS 80 Diesel

(Tényleg csak zárójlelben jegyuem meg: nem szeretem keverni a motortípusok megjelölését, hogy "benzines vagy dízel". Vagy nevezzük mindkettőt az üzmanyag alapján, vagy a feltaláló neve után. Utóbbit jobban szeretem, mert az Otto-motor mehet benzinnel, LPG-vel, metánnal, hidrogénnel, attól még Otto-motor marad, a Diesel-rendszerűek mérettől függően mehetnek akár nyersolajjal is pl. a hajókban)

2014. jan. 22. 23:30
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Mert nem dizeles, hanem Diesel. :)

Amúgy meg azért, mert nem tudták, hogy mindkettő volt, csak más volt a megcélzott vevőkör. Igen, a traktorok voltak dieselek, igencsak nagy traktorgyártó múlttal rendelkezik az említett gyár.

2014. jan. 23. 03:01
 7/13 anonim ***** válasza:

"én sem értem, pedig a legtöbb sportkocsi dízel"

akkor mutass párat...

2014. jan. 23. 10:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Egy dolog még tutira jellemző a Lamorghini-re. Ha nagyot ütközöl vele, szinte biztos,hogy kigyullad. :D
2014. jan. 23. 11:55
 9/13 anonim ***** válasza:
# 1 Micsoda marhaság ez? Dízel, sportkocsi? MUHAHAHAHAHA
2014. jan. 23. 22:55
 10/13 anonim ***** válasza:

Senkit ne zavarjon, hogy a Le Mans-i 24 óráson 2006-2011 között taroltak a Diesel motoros sportkocsik. Nem mutatok egyet sem, a google nektek is ingyenes. Feltételezem hogy tudjátok használni...

Na most legyen MUHAHAHA...

2014. jan. 24. 04:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!