Nem nevettek ki? borzalmas álmom volt
gőzöm sincs hogy tud vki ilyet álmodni
képzeljétek hogy
terhes voltam álmomban
elmentünk anyukámmal ultrahangra
előtte mondtam a dokinak hogy nagyon rugdos a baba
de még csak pár hetes lehettem
erre az ultrahangon mit láttam?
nem egy emberi embriót hanem egy kutya embriót.
azért rugdosott annyira
kérdeztem hogy mitől lehet ez?
azt mondta a doki hogy vszínű a hüvelyembe került
egy kutya spemája :D
aztán elment a doki ott könyörgtem hogy csináljon vmit
és felébredtem..
nagyon ideges lettem.
amúgy van egy 14 hós kislányom.
de hogy ez az álom hogy jött elő?...
ugye milyen hülye álom ez?...
Bocs, de erről egy vicc jut eszembe:
Pistike panaszkodik anyukájának
-Anya miért van az hogy te is, apa is, az egész család fehér, csak én vagyok fekete?
-Kisfiam ne kérdezz hülyeségeket! Amilyen parti volt, örülj hogy nem kutya lettél!
Azért megmosolyogtalak egy kicsit, ugye nem baj? :)
Anyu mesélte, hogy mikor terhes volt velünk, akkor ő sokszor azt álmodta, hogy kiscicákat szült :))))
nem nevetlek ki :)
még jó hogy csak álom volt !!
Én is mostanában nagyon hülyeségeket álmodok, pl. jövőhéten kell majd mennem a magánorvosomhoz a 16. hetes uh-ra. Álmomban a kórházba mentem egy hülye asszisztens vizsgált, aki tippelős játékkal találgatta, hogy fiú lehet-e vagy lány. Aztán azt láttuk az uh-n, hogy a baba fut a hasamban, mert egy farkas üldözi, aztán el is kapta, a hálójába betette, de a baba kimenekült és szaladt tovább én meg ordítottam a csajnak h csináljon már valamit, mentse meg.
:DDD
Hú,elég durva álom,Kedves Utolsó válaszadó!
Kedves Kérdező: nem lehet,hogy a 14 hósod mellé szeretnél egy kistesót? Vagy esetleg már megfogant,csak még nem tudsz róla?
Csak mert nekem elég sokszor volt jósló álmom...
ÜDv:2gyerkőcös, 22hkm.
jujj kedves utolsó
ne is mondj ilyeneket
bár abban igazad van hogy szeretnék babát de nem most.
és biztos nem vagyok terhes mert arról tudnék :D
örülök hogy ennyien válaszoltatok azt hittem
hülyének tart majd mindenki :)
Ja, még az jutott eszembe ezzel kapcsolatban, hogy kb. 7-8 hónapos voltam, amikor (én hülye, aki utálja a horror filmeket) megnéztem a Fűrész c. filmet...
Na, aznap azt álmodtam, hogy nekem a pocakomra tett vmi szerkezetet az az elmebeteg és 1 órám volt rá, hogy leszedjem onnan. Sírva és izzadságban úszva ébredtem... :(
Ez már több, mint 4 éve volt, de még a mai napig összeszorul a szívem, ha eszembe jut :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!