Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem nevettek ki? borzalmas...

Nem nevettek ki? borzalmas álmom volt

Figyelt kérdés

gőzöm sincs hogy tud vki ilyet álmodni

képzeljétek hogy

terhes voltam álmomban

elmentünk anyukámmal ultrahangra

előtte mondtam a dokinak hogy nagyon rugdos a baba

de még csak pár hetes lehettem

erre az ultrahangon mit láttam?

nem egy emberi embriót hanem egy kutya embriót.

azért rugdosott annyira

kérdeztem hogy mitől lehet ez?

azt mondta a doki hogy vszínű a hüvelyembe került

egy kutya spemája :D

aztán elment a doki ott könyörgtem hogy csináljon vmit

és felébredtem..

nagyon ideges lettem.

amúgy van egy 14 hós kislányom.

de hogy ez az álom hogy jött elő?...

ugye milyen hülye álom ez?...

2011. máj. 12. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de erről egy vicc jut eszembe:

Pistike panaszkodik anyukájának

-Anya miért van az hogy te is, apa is, az egész család fehér, csak én vagyok fekete?

-Kisfiam ne kérdezz hülyeségeket! Amilyen parti volt, örülj hogy nem kutya lettél!

2011. máj. 12. 14:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Azért megmosolyogtalak egy kicsit, ugye nem baj? :)

Anyu mesélte, hogy mikor terhes volt velünk, akkor ő sokszor azt álmodta, hogy kiscicákat szült :))))

2011. máj. 12. 14:41
 3/10 A kérdező kommentje:

nem nevetlek ki :)

még jó hogy csak álom volt !!

2011. máj. 12. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is mostanában nagyon hülyeségeket álmodok, pl. jövőhéten kell majd mennem a magánorvosomhoz a 16. hetes uh-ra. Álmomban a kórházba mentem egy hülye asszisztens vizsgált, aki tippelős játékkal találgatta, hogy fiú lehet-e vagy lány. Aztán azt láttuk az uh-n, hogy a baba fut a hasamban, mert egy farkas üldözi, aztán el is kapta, a hálójába betette, de a baba kimenekült és szaladt tovább én meg ordítottam a csajnak h csináljon már valamit, mentse meg.

:DDD

2011. máj. 12. 15:43
 5/10 A kérdező kommentje:
jézusom :D
2011. máj. 12. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Dehogy nevetlek ki! Nekem még cifrább álmaim vannak! - először nagyon megijedtem, de aztán utánaolvastam, hogy a hormonok okozzák. Én az terhességem elején az álmodtam többször is, hogy nem normális embrió fejlődik bennem, hanem egy kis szörny, torz arccal :( Most nem rég ( 33 hetes vagyok) pedig azt álmodtam, hogy egyszer csak kisebb lett a hasam, és egy krokodil bújt ki belőlem... borzasztó volt , nem is meséltem el senkinek :(
2011. máj. 12. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Hú,elég durva álom,Kedves Utolsó válaszadó!

Kedves Kérdező: nem lehet,hogy a 14 hósod mellé szeretnél egy kistesót? Vagy esetleg már megfogant,csak még nem tudsz róla?

Csak mert nekem elég sokszor volt jósló álmom...

ÜDv:2gyerkőcös, 22hkm.

2011. máj. 12. 17:50
 8/10 A kérdező kommentje:

jujj kedves utolsó

ne is mondj ilyeneket

bár abban igazad van hogy szeretnék babát de nem most.

és biztos nem vagyok terhes mert arról tudnék :D

örülök hogy ennyien válaszoltatok azt hittem

hülyének tart majd mindenki :)

2011. máj. 12. 18:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon durva ez az álom. Nekem is szoktak jó kis álmaim lenni, de ami furcsa, hogy mióta terhes vagyok, azóta álmomban is mindig terhes vagyok 1-2x volt olyan, hogy nem. Én egy időbe mindig azt álmodtam, hogy nem fiam született (ahogy azt az orvosok mondták UH-kon) hanem lányom. :) Hát majd meglátjuk, hogy mi lesz. 38 Hkm
2011. máj. 12. 21:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Ja, még az jutott eszembe ezzel kapcsolatban, hogy kb. 7-8 hónapos voltam, amikor (én hülye, aki utálja a horror filmeket) megnéztem a Fűrész c. filmet...

Na, aznap azt álmodtam, hogy nekem a pocakomra tett vmi szerkezetet az az elmebeteg és 1 órám volt rá, hogy leszedjem onnan. Sírva és izzadságban úszva ébredtem... :(

Ez már több, mint 4 éve volt, de még a mai napig összeszorul a szívem, ha eszembe jut :(

2011. máj. 13. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!