Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen borzalmas fáradtságo...

6 hetesen borzalmas fáradtságot érezett valaki rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Jártányi erőm nincs, mindentől a végletekig el tudok fáradni. AZ első babámnál nem éreztem ezt, de most a másodiknál iszonyúan fáradtnal érzem magam. Más is volt így?
2011. máj. 10. 20:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én még nem vagyok 6hetes, de én is így érzem magam...
2011. máj. 10. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Az enyém meg már 8 hónapos, a nagyobb 3,5 éves, de méginkább kivagyok, mint az elején...
2011. máj. 10. 20:57
 3/12 anonim ***** válasza:

Én is hulla voltam kisterhesen a második terhességemnél, az elsőnél nem volt ilyen. Aztán kiderült hogy ikreket várok. :-)

9 hósak a fiúk, nem mondom hogy kipihentebb vagyok, mint abban az időben

2011. máj. 10. 21:01
 4/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszotokat! Ikreket? Jajjj, én egy babussal is beérném... :-) végülis mindegy, csak egészséges legyen(ek).

Érdekes, én sem éreztem ezt a fáradtságor az elsőnél, és ilyen rossz közérzetem sem volt mint amit mist érzek. Minden terhesség más, a jelek szerint.

2011. máj. 10. 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Én a terhességem elején állandóan el akartam aludni!!Mindig kedvtelen voltam, a végén már a nehéz súly meg a magzatmozgás miatti és egyben állandóan WC-re rohangálás miatti nem alvástól voltam nagyon ki...Szülés előtt is 3 órát sikerült aludnom..Sajnos ez ezzel jár!!DE MEGÉRI :)
2011. máj. 10. 21:25
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is nagyon fáradt voltam a első 12 hétben. Ráadásul akkor még dolgoztam is, és az egész munkát félálomban végeztem. Közben pedig hányingerem volt, vagy szédültem. Attól függően, hogy reggeliztem-e vagy sem.

De a 12.héttől, mintha elvágták volna. És egészen a 34.hétig szuperül voltam, eltekintve egy kis hangulatváltozástól.

Utána megint nagyon fáradt voltam.

2011. máj. 11. 00:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen, én a 15. hétig így voltam.

Nem tudtam készülni az államvizsgámra sem, el kellett halasztanom, mert különben biztos bukta lett volna.

Állandóan álomkóros voltam, egy kis séta után (közben) is le kellett ülnöm pihenni, mert annyira fáradt voltam.

Hányni viszont egyszer sem hánytam, így örülök, hogy "csak" ennyi tünetem volt (egy kis émelygés, azért a 12. hétig minden napra kijutott).

2011. máj. 11. 06:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Az első hetekben én is úgy éreztem magam a munkahelyen, mint aki egy percet sem aludt, plusz halálra itta magát valami füstös szórakozóhelyen.

Csak arra koncentráltam, hogy be ne essek az asztal alá, és mikor lesz már 5 óra.

2011. máj. 11. 07:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Én 7 hetes múltam és én is érzem. Olyan gyenge vagyok,mint amikor beteg vagyok. A lábaim többször elnehezülnek, pedig ülő munkát végzek. Ha hazaérek rögtön nekiállok az elvégzendő feladatoknak, mert, ha leülök,akkor nem kelek fel!:)
2011. máj. 11. 08:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen én, az első időkben állandóan álmos voltam semmit sem tudtam csinálni mert rögtön elfáradtam.
2011. máj. 11. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!