Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek jogosan akadtak...

Szerintetek jogosan akadtak ki a szüleim? 17/L

Figyelt kérdés

tegnap este elmentem edzésre ( fél 7-től 8-ig tart) és utána még kinn maradtam egy fél órát a barátaimmal egy kávézóban beszélgetni..

amikor hazaértem apukám elkezdett kiabálni velem, hogy mi az hogy nem jöttem rögtön haza edzés után...

2014. júl. 29. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Igen mivel fel kellett volna hívnod őket.

Eddig mindig edzés után hazaértél most fél óráig nem érsz haza...Képzeld már el milyen nekik,fiatal csinos lány vagy és edzés után nem mész haza,NEM SZÓLSZ NEKIK(!) tudod mi az ami az embernek előszőr eszébe jut ilyenkor? Hogy éppen egy bokorban erőszakolnak téged vagy a szerveidet veszik ki.

2014. júl. 29. 12:28
 2/8 anonim válasza:
100%
Inkább küldj nekik egy sms-t, ha ilyen van. Nekik is jobb, neked is.
2014. júl. 29. 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak aggódnak, ezt nézd el. Ha van rá mód, és lehetőség ilyen esetben szólj haza, hogy hol vagy, és kb. meddig leszel.
2014. júl. 29. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos csak azért akadtak ki, mert aggódtak. Annyi rosszat hallani mostanában. Természetes, hogy féltik a lányukat. Felhívhattad volna őket, hogy tudják minden oké, bár ha annyira aggódik egyszülő ( ezt anyukaként mondom) megemelheti a telefont és megkérdezheti a gyermekét, hogy hé minden oké!?mikor jössz?
2014. júl. 29. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Előttem szólóknak igaza van, de azért annyit hozzátennék, hogy ha már odáig "fajult" az aggódás, hogy idegességében ordítozott veled, akkor mondjuk ők is felemelhették volna a telefont, hogy felhívjanak, hogy élsz-e még... ha hívtak és nem voltál elérhető, akkor tök érthető, hogy leordították a fejed, mert idegesek voltak...
2014. júl. 29. 12:40
 6/8 anonim válasza:
100%

Szerintem félreérted.Nem az a baj, hogy kimaradtál még egy kicsit, hanem az, hogy előtte nem szóltál.

Ha eddig mindig rögtön hazamentél és ez volt az első eset, amikor nem, akkor illett volna telefonálni, vagy valahogyan értesíteni őket.A következő ilyen alkalomnál már nem szóltak volna semmit.

2014. júl. 29. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ezzel csak az a gond, hogy a mai világban egy ilyen esetnél a szülők fejében olyanok cikáznak, hogy baleseted van, elraboltak, megerőszakoltak, kivágták a veséd és valahol az árokparton fekszel vérbe fagyva. Tudom ezt egy ilyen "jajj nemár, pont velem történne ilyen"-el elintézed, de hidd el nagyon aggódtak. El sem tudod képzelni mennyire.

Legközelebb dobj egy sms-t és kész.

2014. júl. 29. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
Igen, jogosan. Miert nem szoltal nekik, hogy kesobb ersz haza?
2014. júl. 30. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!