Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves gyerek szexelhet 17...

12 éves gyerek szexelhet 17 évessel, de mi történik, ha a fiú 18 lesz közben? Akkor többé nem szexelhetnek?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt a törvényt, nagy butaságnak tartom. Egy az, hogy 12 az irtó gyerek még. Ezt ecsetelnem sem kell. De ennyi erővel már nem mindegy hogy hány éves fiúval szexel? Azért fiút írok mert általában a lány a fiatalabb. Meg egy 17 éves is ugyanúgy teherbe ejtheti, mint egy 20 éves, sőt, elnézve a mai 17éves fiúkat. Na mindegy, nem értem .
2014. júl. 29. 20:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
konzervatív 30as? tehát szerinted aki nem támogatja kis taknyosok szexelését az tuti konzervatív és 30as? jaj mennyire éretlen kölyök vagy te
2014. júl. 31. 17:30
 22/23 anonim ***** válasza:
75%

Úgy van, ragadj ki két nyamvadékos szót az egész hegyi beszédemből, aztán forgasd ki, hogy legyen mibe belekötnöd. Ezt nevezem én lényeglátó értelmezésnek!

A te kedvedért kicsit szájbarágósabban: a nagyjából 30 év felettiek mondhatják el magukról, hogy teljesen más világot éltek, mint a jelenkor tinédzserei, ebből kifolyólag ők azok, akik vissza tudják sírni a múltat, akikkel lehet egy jót nosztalgiázni az egykori idilli állapotokról. Konzervatív alatt sem azt értettem, aki szerint nem helyénvaló a 12 évesek közötti szex, hanem azt, aki foggal-körömmel ragaszkodik az általa ismert normákhoz - többek között ahhoz, hogy kiskamaszként nemi életet élni helytelen (legalábbis a mostani 30 felettiek esetében, mire napjaink fiatal generációja túlhalad a harmadik X-en, az ő szemükben nyilván más fog elfogadottnak és hagyományosnak számítani). Márpedig a kérdező a legelső itteni hozzászólásával világossá tette, hogy a témaválasztása csupán ürügy volt ahhoz, hogy partnereket toborozzon magának a nosztalgiázáshoz.

Egyébként ha ennyire tudni akarod, minimum 15 évesnek kell lennie valakinek ahhoz, hogy elhiggyem, megérett a szexre. A különbség az köztem és a "konzervatív harmincasok" között, hogy nekem az ennyi idős kor alatt történő szexelésről nem az jut eszembe, mennyire korcs ez a világ a néhány évtizeddel ezelőttihez képest, hanem hogy az érintett gyerekek bizonyára nem úgy élték meg az egészet, ahogyan kellett volna. Remélem, ezúttal értve vagyok.

2014. júl. 31. 20:07
 23/23 lalihorti válasza:

És a szexuális visszaélés mit jelent vagy mit tartalmaz ez a kifejezés?

De lehet így egyszerűbb ha így kérdezem hogy én 18vagyok és pl egy 13. Élet évet töltő lány (ugye se 12alatti se 14feletti) ezt büntetik?

2014. dec. 18. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!