Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves gyerek szexelhet 17...

12 éves gyerek szexelhet 17 évessel, de mi történik, ha a fiú 18 lesz közben? Akkor többé nem szexelhetnek?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt a törvényt, nagy butaságnak tartom. Egy az, hogy 12 az irtó gyerek még. Ezt ecsetelnem sem kell. De ennyi erővel már nem mindegy hogy hány éves fiúval szexel? Azért fiút írok mert általában a lány a fiatalabb. Meg egy 17 éves is ugyanúgy teherbe ejtheti, mint egy 20 éves, sőt, elnézve a mai 17éves fiúkat. Na mindegy, nem értem .
2014. júl. 29. 20:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
Ja még annyi, hogy egy 17 éves vagy idősebb fiúnak, meg lehetne annyi esze, hogy ilyen kisgyerekkel nem szexel. De mondom ahogy némelyik kinéz..... inkább ezeket is szigorítani kéne a suliban. Nem engedném a hajfestést, a körömlakkot, műkörmöt. A parányi ici pici shortot.
2014. júl. 30. 06:56
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem feltétlen igaz, utolsó. Engem számtalanszor kínáltak meg szesszel felnőtt ismerősök, mert azt hitték, hogy legalább 17 éves vagyok. Akkoriban, 12 évesen max a körmömet festettem, azt sem túl igébyesen, a hajamat nem festettem, műkörmöm nem volt, farmert és pólót/ujjatlant hordtam még nyáron is deszkás cipővel, a sminkem csak szempillaspirálból állt. Nekem egyszerűen ilyen volt mindig a testfelépítésem, arcom vagy a tekintetem, hogy idősebbnek néztek, szóval én nem erre fognám. Azóta mellesleg festem a hajam és sokkal többet sminkelek, de maximum 18-nak tippelnek már. Ezzel arra próbáltam kilyukadni, hogy nem feltétlen mindig a lány hibája, rám is hajtott akkoriban jópár 15-16 éves fiú. Szerintem a fiúk alapból a fiatalabb lányokat kedvelik. Sosem hajtott rám még fiatalabb fiú. Mindig legalább 1-2 évvel idősebb volt, de volt olyan is, aki 10 évvel volt idősebb. Ha elmondtam a koromat, 90%-ukat nem zavarta. Persze ahogy mondod, olyan lányok is vannak, akik műkörömmel és sminkkel próbálnak nagylánynak tűnni (a hajfestést nem mondanám, nincs felnőttes szín, az extrém színek is kifejezetten kamaszosak, a normálisak pedig nem öregítenek szerintem), de a fiúk is itt legalábbis a jóval fiatalabb lányokat kedvelik. Ismertem olyan 26 éves fiút, aki 15 éves lánnyal akart járni, olyan 40-es apát, aki 17 éves lánnyal kezdett viszonyt, stb. Még a nagy mell sem felnőttesít, nekem most, 16 évesen is 75/A, fogalmam sincs miért tűntem 17-nek 4 évvel ezelőtt. Remélem nem veszed támadásnak, amit írtam, nem annak szántam, csak leírtam a saját esetemet is, hogy a szigorításaid ellenére is megtörténhetne ez.
2014. júl. 30. 09:17
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

"Szerintem a fiúk alapból a fiatalabb lányokat kedvelik."

30 körül, esetleg. A 17-18 éves srácok nem arra mennek, hogy minél fiatalabb legyen a csajszi, legalábbis az én társaságom nem ilyen. Az már más tészta, hogy a tinilányok örök dilemmája a kor kérdés, fiatalabb srácról szó sem lehet, egykorúról is csak akkor, ha idősebbnek néz ki a pasi. Ilyen körülmények között nyílván a fiatalabb lányokra hajtanak a srácok, mivel náluk van esélyük.

2014. júl. 30. 10:12
 14/23 anonim ***** válasza:
79%
Azért vicces hogy egy gyerek már szexelhet 12 évesen, de diákmunkát csak 15 évesen vállalhat szülői engedéllyel. Kicsit át kéne alakítani a törvényt.
2014. júl. 30. 11:01
 15/23 anonim ***** válasza:
47%
De ezt nem is értem?!?! 12éves! Én akkor még kártyáztam...oké,most se vagyok öreg(14/f),de akkoris.Szűz vagyok,de már szptak le(bocsánat a kifejezésért),de eszembe nem jutna egy 12évessel szexelni.Nemhogy 17éves fejjel...ugyan már,szerintem röhej.:/
2014. júl. 30. 12:02
 16/23 anonim ***** válasza:
37%
egy 14-15 éves is nagyon fiatal a szexhez nem hogy egy 12 éves :/ hatalmas szégyen a szüleire nézve é a gyerekre nézve ha már szexel 16 alatt,holott sok 16 éves is éretlen hozzá
2014. júl. 30. 13:39
 17/23 anonim ***** válasza:

a hajfestést úgy értettem, hogy régebben az már az ért a kezdeti felnőttesedéshez tartozott, mert nem lehetett 12 évesen hajat festeni. Kb 17 körül voltak előszőr akik befestették. Tehát persze a hajszín nem korfüggő, de remélem érted hogy értem :) régebben egyszerűen nem lehetett ennyi idősen és kész. Tehát még kislány volt. Ma már tök normális, hogy befestik, csíkozzák akár 12 évesen. És szerintem akkor is felnőttesebb lesz tőle. Nyugi ez egy fórum, lehetnek más nézetek, akár a korunkból fakadóan. De nem vagyok matuzsálem :) csak 30 múltam :)

Az hogy a fiúk alapból fiatalabb lányokra hajtanak, az valahogy mindig megvan, mert felnőttként is általában a fiú az idősebb.

Amúgy azért 12-17 éves korban még nagyon számít a korkülönbség, de 32-37 évnél már nem.

Szeritem egyszerűen a fiatal tinik élvezik, hogy felnőttesen viselkedhetnek, mindent megkapnak ehhez, mert lehet. Aztán kikerülnek az életben és rájönnek nem ebből áll a felnőttség, hanem bizony nagy felelősségből.

2014. júl. 30. 14:25
 18/23 anonim ***** válasza:

Lépjünk már túl ezen az "egyik nap szexelhetnek, a következőn meg már nem, haha, milyen életszerűtlen" dolgon. Ennyi erővel az is vicces, hogy a 18. szülinapod előtti napon nem adják ki neked a cigit és a piát, utána viszont simán. Mindig kell egy határ, nem?

A másik: attól még, hogy törvényesnek számít 17 évesen 5 esztendővel fiatalabbakat vinni ágyba, rohadtul nem ez az általános a valóságban, szóval semmi ok a hüledezésre. Annyiról szól ez, hogy mivel a 17 éveseket gyereknek kiáltotta ki a törvénykönyv, aligha beszélhetünk pedofíliáról, ha megfektetnek más gyerekeket. Gondolom, az egyre szaporodó példák miatt vezették be ezt a "kedvezményt", de ebből szintén felesleges mindjárt levonni azt a következtetést, hogy a legtöbb 12 éves lányt megdugták. Amit itt egyesek csinálnak, az csak a szokásos "hová fajult a világ" siránkozás, irtó unalmas már. Viszont úgy tudom, az olaszoknál 12 év helyett 13 a minimum, és a feltétel az, hogy a partner legfeljebb 16 legyen (tehát nem a nagykorúsághoz kötik). Nekem ez valamivel szimpatikusabb megoldás, de érdekes módon nem kattanok be attól sem, ami itthon megy, pedig nem egy szexuálisan aktív kislány vagyok.

2014. júl. 30. 16:38
 19/23 anonim ***** válasza:
24%

Pedig hova fajul a világ igen is megvan.

Régebben nagyon nem így néztek ki a 12 évesek, sőt volt, hogy kötelező volt a köpeny!!!! Nem volt műköröm, parfüm, smink. Persze nem azt akarom mondani, hogy régen minden tökéletes volt, de talán kevesebb tini került bajba. Ráadásul egy 17 évesnek pláne eszébe sem volt ránézni egy 12 évesre, mert tényleg gyereknek nézett ki, most meg csak agyilag az.

2014. júl. 30. 18:53
 20/23 anonim ***** válasza:
46%

Jó, de mikor dolgozzátok fel végre, hogy elmúltak azok az idők? A legtöbb amit tehettek úgyis az, hogy a gyerekeitekbe a saját értékrendeteket próbáljátok nevelni. Változásra max. akkor kerül sor, ha erre elegen törekszetek erre, de a zsörtölődés az égvilágon semmit nem fog megoldani. Márpedig ahogy a kérdezőt elnézem, neki is annyi célja volt csak a kiírással, hogy idegyűjtsön minél több konzervatív harmincast, akikkel karöltve fikázhatja a jelenkor társadalmát. Mi eredménye születhet ennek azon kívül, hogy öten-tízen jól felhergelitek magatokat?

(Azt már csak kisbetűsen jegyzem meg, ismétlő jelleggel, hogy a 17 évesek manapság sem a 12 évesek társaságát keresik elsősorban. Akkor sem, ha felnőttesebb a kinézetük, mint a 20 évvel ezelőtti világban lett volna.)

2014. júl. 31. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!