12 éves gyerek szexelhet 17 évessel, de mi történik, ha a fiú 18 lesz közben? Akkor többé nem szexelhetnek?
"Szerintem a fiúk alapból a fiatalabb lányokat kedvelik."
30 körül, esetleg. A 17-18 éves srácok nem arra mennek, hogy minél fiatalabb legyen a csajszi, legalábbis az én társaságom nem ilyen. Az már más tészta, hogy a tinilányok örök dilemmája a kor kérdés, fiatalabb srácról szó sem lehet, egykorúról is csak akkor, ha idősebbnek néz ki a pasi. Ilyen körülmények között nyílván a fiatalabb lányokra hajtanak a srácok, mivel náluk van esélyük.
a hajfestést úgy értettem, hogy régebben az már az ért a kezdeti felnőttesedéshez tartozott, mert nem lehetett 12 évesen hajat festeni. Kb 17 körül voltak előszőr akik befestették. Tehát persze a hajszín nem korfüggő, de remélem érted hogy értem :) régebben egyszerűen nem lehetett ennyi idősen és kész. Tehát még kislány volt. Ma már tök normális, hogy befestik, csíkozzák akár 12 évesen. És szerintem akkor is felnőttesebb lesz tőle. Nyugi ez egy fórum, lehetnek más nézetek, akár a korunkból fakadóan. De nem vagyok matuzsálem :) csak 30 múltam :)
Az hogy a fiúk alapból fiatalabb lányokra hajtanak, az valahogy mindig megvan, mert felnőttként is általában a fiú az idősebb.
Amúgy azért 12-17 éves korban még nagyon számít a korkülönbség, de 32-37 évnél már nem.
Szeritem egyszerűen a fiatal tinik élvezik, hogy felnőttesen viselkedhetnek, mindent megkapnak ehhez, mert lehet. Aztán kikerülnek az életben és rájönnek nem ebből áll a felnőttség, hanem bizony nagy felelősségből.
Lépjünk már túl ezen az "egyik nap szexelhetnek, a következőn meg már nem, haha, milyen életszerűtlen" dolgon. Ennyi erővel az is vicces, hogy a 18. szülinapod előtti napon nem adják ki neked a cigit és a piát, utána viszont simán. Mindig kell egy határ, nem?
A másik: attól még, hogy törvényesnek számít 17 évesen 5 esztendővel fiatalabbakat vinni ágyba, rohadtul nem ez az általános a valóságban, szóval semmi ok a hüledezésre. Annyiról szól ez, hogy mivel a 17 éveseket gyereknek kiáltotta ki a törvénykönyv, aligha beszélhetünk pedofíliáról, ha megfektetnek más gyerekeket. Gondolom, az egyre szaporodó példák miatt vezették be ezt a "kedvezményt", de ebből szintén felesleges mindjárt levonni azt a következtetést, hogy a legtöbb 12 éves lányt megdugták. Amit itt egyesek csinálnak, az csak a szokásos "hová fajult a világ" siránkozás, irtó unalmas már. Viszont úgy tudom, az olaszoknál 12 év helyett 13 a minimum, és a feltétel az, hogy a partner legfeljebb 16 legyen (tehát nem a nagykorúsághoz kötik). Nekem ez valamivel szimpatikusabb megoldás, de érdekes módon nem kattanok be attól sem, ami itthon megy, pedig nem egy szexuálisan aktív kislány vagyok.
Pedig hova fajul a világ igen is megvan.
Régebben nagyon nem így néztek ki a 12 évesek, sőt volt, hogy kötelező volt a köpeny!!!! Nem volt műköröm, parfüm, smink. Persze nem azt akarom mondani, hogy régen minden tökéletes volt, de talán kevesebb tini került bajba. Ráadásul egy 17 évesnek pláne eszébe sem volt ránézni egy 12 évesre, mert tényleg gyereknek nézett ki, most meg csak agyilag az.
Jó, de mikor dolgozzátok fel végre, hogy elmúltak azok az idők? A legtöbb amit tehettek úgyis az, hogy a gyerekeitekbe a saját értékrendeteket próbáljátok nevelni. Változásra max. akkor kerül sor, ha erre elegen törekszetek erre, de a zsörtölődés az égvilágon semmit nem fog megoldani. Márpedig ahogy a kérdezőt elnézem, neki is annyi célja volt csak a kiírással, hogy idegyűjtsön minél több konzervatív harmincast, akikkel karöltve fikázhatja a jelenkor társadalmát. Mi eredménye születhet ennek azon kívül, hogy öten-tízen jól felhergelitek magatokat?
(Azt már csak kisbetűsen jegyzem meg, ismétlő jelleggel, hogy a 17 évesek manapság sem a 12 évesek társaságát keresik elsősorban. Akkor sem, ha felnőttesebb a kinézetük, mint a 20 évvel ezelőtti világban lett volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!