Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hány évesen engedtétek...

Ti hány évesen engedtétek bulizni a gyereketeket?

Figyelt kérdés

Nálunk ez most a legnagyobb probléma. 15 éves lányom van és szerintem már mehetne egy-két helyre, de a férjem nem így van vele. Ezért kérdezném a többi szülőt, hány éves kortól mehetett este ki a gyerek?

Előre is köszi :)

2014. júl. 23. 19:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%

13 evesen elengedtek egy koncertre egy baratnommel,kb fel 1ig tartott,valamint voltam egy hazibuliban kb ejfelig

14 evesen voltam egy kisebb buliban,ejfel-fel 1 korulig

Mindketto iden volt(most lettem 14)

Gondolom le fognak pontozni a maradi nagyokosok,de nem erdekel.

2014. júl. 24. 09:42
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
16 vagyok, engem elengednének. (csak nincs kivel, mert barátnőim nem akarnak menni)
2014. júl. 24. 10:14
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
Bár nem vagyok szülő, még csak a 17.et töltöm, az én esetemet mesélem el.:) 16ot töltöttem vagy 2-3 hónapja amikor először mentem bulizni. Bár a körülöttem levők már azóta nyaggattak vele, amikor megkezdtük a gimit. Ha a lány megbízható, akkor elengedhetitek szerintem.
2014. júl. 24. 15:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljes mértékben a gyerek érettségi szintjétől függ (nem attól, hogy hány éves). Meg hogy milyen társasággal menne és milyen helyre. Haza tud-e jutni, biztonságos-e stb.
2014. júl. 24. 19:12
 15/19 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm és külön örülök hogy nem csak szülők írtak:)) #10 igen már gimis most lesz másodikos, és igen ezért szeretném lerendezni végre az ügyet hogy erre ne kerüljön sor

#11 pontozzanak! nekem hasznos volt ment a zöld kéz

és végül #14 én megbízok benne és teljesen a normális társaság,környék és szerintem ha ezeket a válaszokat megmutatom neki (remélem) meggondolja magát

még egyszer köszi:))

2014. júl. 25. 23:03
 16/19 A kérdező kommentje:
mármint a férjemnek :D
2014. júl. 25. 23:04
 17/19 anonim válasza:
69%
15 évesen kezdtem eljárni pincebulikat csinálgatni 16 évesen night-klubbokba járni 17/F
2014. júl. 29. 21:07
 18/19 könyvsorozatzene05 ***** válasza:
30%
Én 12 éves koromtól mehettem, de csak 14 éves barátnőmmel, 2 hétben egyszer.
2014. júl. 30. 15:13
 19/19 anonim ***** válasza:
én harmadik gyerek vagyok, így már jóval könnyebb volt a dolgom. először is én kisvárosban nöttem fel, szóval nem lehet összehasonlítani egy nagyvárossan, pl budapesttel, debrecennel. Itt mindenki ismer mindenkit. Így voltam elengedve gimis elsős koromban, akkor 14 éves voltam. hajnali 1ig, taxival mehettem haza, és tudták a szüleim hogy kivel vagyok, meg a nővérem is ott volt, így nem paráztak. A baráti társaság fiúkból csajokból állt. a szüleim ismerték az ő szüleit is. Majd ahogy telt az idő egyre tovább, mire 18 lettem már nem igazán foglalkoztak vele, de amikor hazamentem, anyukám mindig felkelt, hallotta hogy megérkezek, beszoltam neki hogy minden oké, majd mentem aludni :) de ismétlen ez kisvárosba volt, ahol ismerik egymást az emberek. és csak 1-2 szórakozó hely van, meg 2-3 ami beülős. nagyobb városban jobban félteném.
2014. nov. 28. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!