Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez milyen szülői logika?

Ez milyen szülői logika?

Figyelt kérdés

15-16 évesen anyukám engedte hogy a barátomnál aludjak. 4 hónaposak voltunk amikor először aludtam ott nála

17 és fél éves vagyok, és nem engedi már.

Na most ezt milyen logika??? Barátom anyukája már emlegeti, hogy jó lenne.. 4 hónapja járunk a fiúval, és ő aludhat itt.

Az említett fiú ugyan az.

Szex nincs köztünk.

2014. júl. 19. 09:13
1 2
 1/12 anonim válasza:
Mivel h nagyobb lettél anyukád biztos azt gondolja h mostmár lenne szex
2014. júl. 19. 09:17
 2/12 A kérdező kommentje:

Tudja hogy akkoriban volt 1x-2x de ennyi, most nem lenne mert gyógyszert akarok előbb szedni. Tud mindenről... :)

És ha itt alszik, vagy nap közben jön, amikor nincs itthon, akkor nem zavarja hogy lehetne alkalom rá? Vagy a kuki csak éjjel áll?

2014. júl. 19. 09:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Semmilyen. Nem logika. Szeretés, féltés, aggódás. Az pedig ilyen. nagyobb lettél, más "szabályok" vonatkoznak rád. Hamar vége ennek az időszaknak, ne aggódj, mindenki átéli, senki nem érti a szüleit. Nem könnyű időszak ez nekik sem, most "veszítik el" a kislányukat....:)

Hamarosan teljesen önálló leszel, türelem, hidd el, sokat kapsz tőlük azáltal, hogy nem engednek teljes szabadságot. Mi maradna akkor 19-20 éves korodra... A legszebb időszak lesz az életedben, ha ügyesen gazdálkodsz vele!:)

2014. júl. 19. 09:36
 4/12 A kérdező kommentje:

Csak annyi a baj az egészben, hogy a barátom aludhat itt, én ott nem.

Nyaralni is együtt megyek vele, 3 éve ismerem és nagyon szeretjük egymást.

Anya rám sosem figyelt igazán, 13 éves korom óta egyedül vagyok itthon 7-8 órákat, ha beteg vagyok akkor is. Szerintem neki mindegy hogy hol vagyok, ha igazán csak hétvégén lát és egy estét nem itthon töltök, hanem a barátomnál.

Ismeri az egész családját, az anyut (barátom anyukája) tudja hol laknak, nem lenne semmi gond..

2014. júl. 19. 09:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Nos, így úgy tűnik igazad van... Bár nyilván anyukádnak is van egy álláspontja, amire a leírtak után kíváncsi lennék... Tényleg nem következetes.

Gondolom azért dolgozik, azért vagy annyit egyedül. Nem könnyű, a te szempontodból, de sajnos azt meg kell érteni.

2014. júl. 19. 09:44
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem az a baj, hogy egyedül vagyok itthon, hanem hogy első körökben engedett, fiatalabban, most pedig nem.

És ezt mindenki furcsállja.

2014. júl. 19. 10:10
 7/12 anonim ***** válasza:
megjött az esze
2014. júl. 19. 11:38
 8/12 anonim ***** válasza:
furcsa, de nem kérdeztél rá, hogy mi az oka neki, hogy ezelőtt engedett most meg nem?
2014. júl. 19. 11:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Annyit mondott, hogy csak
2014. júl. 19. 23:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Létezik olyan, hogy anyai megérzés. Érdemes rá hallgatni.
2014. júl. 21. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!