Ez milyen szülői logika?
15-16 évesen anyukám engedte hogy a barátomnál aludjak. 4 hónaposak voltunk amikor először aludtam ott nála
17 és fél éves vagyok, és nem engedi már.
Na most ezt milyen logika??? Barátom anyukája már emlegeti, hogy jó lenne.. 4 hónapja járunk a fiúval, és ő aludhat itt.
Az említett fiú ugyan az.
Szex nincs köztünk.
Tudja hogy akkoriban volt 1x-2x de ennyi, most nem lenne mert gyógyszert akarok előbb szedni. Tud mindenről... :)
És ha itt alszik, vagy nap közben jön, amikor nincs itthon, akkor nem zavarja hogy lehetne alkalom rá? Vagy a kuki csak éjjel áll?
Semmilyen. Nem logika. Szeretés, féltés, aggódás. Az pedig ilyen. nagyobb lettél, más "szabályok" vonatkoznak rád. Hamar vége ennek az időszaknak, ne aggódj, mindenki átéli, senki nem érti a szüleit. Nem könnyű időszak ez nekik sem, most "veszítik el" a kislányukat....:)
Hamarosan teljesen önálló leszel, türelem, hidd el, sokat kapsz tőlük azáltal, hogy nem engednek teljes szabadságot. Mi maradna akkor 19-20 éves korodra... A legszebb időszak lesz az életedben, ha ügyesen gazdálkodsz vele!:)
Csak annyi a baj az egészben, hogy a barátom aludhat itt, én ott nem.
Nyaralni is együtt megyek vele, 3 éve ismerem és nagyon szeretjük egymást.
Anya rám sosem figyelt igazán, 13 éves korom óta egyedül vagyok itthon 7-8 órákat, ha beteg vagyok akkor is. Szerintem neki mindegy hogy hol vagyok, ha igazán csak hétvégén lát és egy estét nem itthon töltök, hanem a barátomnál.
Ismeri az egész családját, az anyut (barátom anyukája) tudja hol laknak, nem lenne semmi gond..
Nos, így úgy tűnik igazad van... Bár nyilván anyukádnak is van egy álláspontja, amire a leírtak után kíváncsi lennék... Tényleg nem következetes.
Gondolom azért dolgozik, azért vagy annyit egyedül. Nem könnyű, a te szempontodból, de sajnos azt meg kell érteni.
Nem az a baj, hogy egyedül vagyok itthon, hanem hogy első körökben engedett, fiatalabban, most pedig nem.
És ezt mindenki furcsállja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!