Irigy kamaszokkal mit lehet kezdeni?
Irigykednek és azt hiszik, hogy a beszólásaikkal megbántanak.
Tegnap este is feltettem egy képet Instagramra és Facebookra, egy srác pedig kommentelt, hogy "mások meg nyomorban élnek" (egy kép volt az új gardróbomról).
Gondoltam már, hogy letiltom őket, de többen mondják, hogy az olyan lenne, mintha ők nyernének és elérnék a céljukat és idegesítsem csak őket a képeimmel.
Még évközben, suliban az is "baj" volt, hogy milyen dolgaim vannak, milyen helyekre járok, stb.
Tudom, hogy jó életem van, de amiért az ő családjuk nem ilyen, miért rajtam vezetik le a feszültséget?
Nem írok ki olyanokat, hogy "nézzétek mit kaptam", vagy "ezeket vettem". De igenis felteszem a jól sikerült képeket, mert vannak olyan barátaim, barátnőim, akik több ezer km-re élnek és velük nem annyira futok össze napi szinten.
És a lájkok, kommentek alapján az olyan emberek vannak többségben, akiknek ez tetszik.
Nekem is van olyan ember, aki nem szimpatikus, sőt, olyan is, akit utálok. Mégsem süllyedek odáig, hogy NYILVÁNOSAN ócsároljam és ezzel égessem magam.
A gardróbomról meg azért tettem fel képet, mert most lett újjáépítve és álltak benne halomban a ruhák, a kép címe annyi volt, hogy "nothing to wear" és fura mód több száz ember kibírta, hogy nem kommentel oda semmi bunkóságot, csak lájkol, de egyvalakinek nem sikerült, mert hát miért ne legyen paraszt.
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.
De amúgy ezt már nem kérdezted meg egyszer valamilyen formában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!