Főként szülők válasza érdekelne. Ti előítéletesek vagytok az olyan kamaszokkal, akik extrém külsővel rendelkeznek? Ha igen, akkor miért teszitek?
Például fültágító, piercingek, extrém ruhák és mondjuk ilyesmi hajjal rendelkező kamaszokat:
Az én szüleim szerintem csak a nagyon extrém külsőt ítélik el, a piercinget és tetoválást, fültágítót is. De egy ízléses mértékig nem zavarja őket, és nem az alapján ítélnek meg valakit, hogy milyen színű a haja. Sokan elkövetik ezt a hibát.
Az én hajam fel van nyírva oldalt, és a rövid része kék. Régen piros volt a fele. De nem tartozok rossz társaságba, nem iszok, nem cigizek, nem drogozok, csak szeretek új dolgokat kipróbáni a hajammal, mert az visszanő, annak nem marad semmi nyoma 20 éves koromra, hogy 15 évesen kék volt a hajam. A szüleim is belementek, de mást (piercing, tetkó) nem engednek, és én sem szeretnék még, majd ha felnőtt koromban is ugyanígy tetszenek ezek a dolgok, mint most.
De amúgy igen, a képen látható emberekről valószínűleg nem sok jót gondolnának.
15/L
nem ítélem el
sok normális és értékes emberrel találkoztam már akivel a külseje miatt más szóba sem állt volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!