Apu megbüntetett egész nyárra. Mit tegyek? 14/L
tegnap berúgtunk kicsit haverokkal. 10 re kelet volna hazaérnem és 11 re értem. apu észrevette hogy sokat ittam lekevert 1 pofont bevágott a zuhany alá és ma reggel közölte hogy egész nyáron nemmehetek sehova. se fagyizni barátnőkkel se sehova. és apu nagyon szigorú. ha valamit mond azt mindig betartja nem enyhül ha csak anya nem győzi őt meg, de most anya se akar segítteni aztmondta hogy ezt most megérdemlem.
Jövőhéten van a barátnőm szülinapja lesz náluk házibuli szülői felügyelettel hogy győzzem meg a szüleim ? Talán anyánál kéne próbálkoznom ha őt meggyőzöm ő ráveszi aput hogy tegyen kivételt
Na figyelj!
Én is 14 éves vagyok, egy hétig buliztam kint a Bükkben, ugyanis ott van egy házunk. Csak én voltam, és a barátnőim.
Igen, kicsit részeg voltam, DE AMIRE MEGKÉRTEK A SZÜLEIM, MEGCSINÁLTAM. Ez egy nagyon fontos dolog, hogyha már iszol, és bulizol, legfeljebb addig, hogy még magadnál legyél, ha még vannak kötelességeid. Első, második, harmadik nap este őrület volt, mert ittam, de nem olyan sokat, mert még aznap kijózanodtam. Csak hirtelen a fejembe szállt. Viszont negyedik nap már azt mondtam, hogy többet nem, ugyanis holnap pár óra alatt rendbe kell mindent rakni!
Úgyhogy jelen esetben az a baja apádnak, hogy nem időre mentél haza, ráadásul hót részeg voltál. Ez tényleg elég gáz, meg problémás, főleg, ha szigorú, ez elég gáz.
Nem biztos, hogy ezután meg tudod őket győzni, de volt értelme: a tanulság az, hogy ivás és ivás között is van különbség, és érj haza időben, mert haza kell érned.
Amúgy nem értem, mért r_bancoztak le a többiek, nem is ismernek.
Amellett, hogy szerintem a bátyád sem úgy viselkedik, ahogy egy normálisan nevelt 17 éves (értsd: részegen megy haza, dicsőségnek tartja, hogy minél több lányt szedjen fel, nem mondja, mikor meddig és hol van) ő egy fiú, akit vélhetően nem erőszakolnak meg, fojtanak meg és dobnak be valami susnyásba beteg emberek.
Továbbá nem itatják meg valami kábszerrel és erőszakolják meg.
Ő nem fog teherbeesni nemkívánatan, és bár elég gáz neki is, ha teherbeejti valamelyik kis egyéjszakás barátnőjét, neki mégsem kell félbehagynia a tanulmányait, hogy szülni menjen, nem lesz tőle elvárt, hogy csapot-papot odahagyva babázzon, mint egy lánytól, ha terhes lesz.
Anyád ugyan nő, de felnőtt nő, az apád társaságában iszik, nem egyedül, vagy szimpla barátokkal, akiknek lehet annyi eszük sincs, hogy ne engedjenek egy nőt részegen eltántorogni a buliról azon az alapon, hogy vagy hazaér, vagy nem.
Te ellenben egy 14 éves kislány vagy a barátaiddal egyetemben. Veled simán előfordulhat, hogy leitatnak, majd, ahogy előző kérdező írta, végigmegy rajtad egy focicsapatnyi, a női nemről bátyádhoz hasonlóan gondolkodó srác, és a jószerencsédnek köszönheted, ha nem leszel terhes.
Esrtleg, miközben hazafelé tántorogsz becsiccsentve, valami alak beránt valahova, és annak is örülhetsz, ha hazaérsz valaha, nem pedig valahonnan kikaparják a holttestedet.
Ergo, igen, jogos, hogy a szüleid kiakadtak és szigorúan megbüntettek. Ahelyett, hogy a bátyád és anyukád dolgaival törődsz, gondold végig a fenti veszélyeket, amik velük ellentétben rád leselkednek, ha felelőtlenül viselkedsz, és tanulj a dologból, ne legyen belőled országos hír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!