Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Apu megbüntetett egész nyárra....

Apu megbüntetett egész nyárra. Mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés

tegnap berúgtunk kicsit haverokkal. 10 re kelet volna hazaérnem és 11 re értem. apu észrevette hogy sokat ittam lekevert 1 pofont bevágott a zuhany alá és ma reggel közölte hogy egész nyáron nemmehetek sehova. se fagyizni barátnőkkel se sehova. és apu nagyon szigorú. ha valamit mond azt mindig betartja nem enyhül ha csak anya nem győzi őt meg, de most anya se akar segítteni aztmondta hogy ezt most megérdemlem.

Jövőhéten van a barátnőm szülinapja lesz náluk házibuli szülői felügyelettel hogy győzzem meg a szüleim ? Talán anyánál kéne próbálkoznom ha őt meggyőzöm ő ráveszi aput hogy tegyen kivételt

2014. júl. 12. 20:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
MERT TE 14 ÉVES VAGY.
2014. júl. 12. 21:24
 22/34 anonim ***** válasza:
84%
Fogd már fel te kis hisztis p*cs*, hogy egy 14 éves ki s*g*dugó vagy. Ne akarj már ennyi évesen bulizni meg piálni. Ilyenből lesz a legnagyobb k*rv* akin majd az egész város keresztül megy .. Felnőtt emberek meg azt csinálnak amit akarnak, mit szólsz bele? Bátyád meg fiú és ezért ő tud vigyázni magára, őt nem akarja éjszaka senki se megb*szni .. ezért nem szigorúak vele ..
2014. júl. 12. 21:26
 23/34 anonim ***** válasza:
96%

1: 14 éves kislány vagy.

Azért az kicsit durva hogy 14 éves vagy , lány és részegen estél be az ajtón ,és még csak nem is időben értél haza.

2: Még csak nem is bánod, fel vagy háborodva hogy ezek után megbüntettek.

3: A bátyád 17 éves, nagy fiú, tud magára vigyázni ezért nem vonatkoznak rá ugyanazok a szabályok. Te 14 éves kislány vagy, ha éjjel hazafelé menet valaki megtámad, kötve hiszem hogy letudod birkózni.

4: A szüleid felnőtt emberek, dolgoznak egész évben, hogy legyen pénz a ruháidra , az iskoláztatásodra, az étkeztetésedre. Semmi jogod felróni neki, vagy akár elpanaszolni nekünk hogy ők megengednek maguknak néhány estét amikor kicsit lazítanak, megisznak pár pohárkával.

5: Mint már mondtam 14 éves vagy, miért várod el tőlük hogy akár hajnalig elengedjenek téged mint a bátyádat. Ha én lennék az anyád, 9-10-ig lennél max elengedve, akkoris úgy hogy tudom, kivel és hova mész, mit csináltok.

6: a harmadik italnál rád szólt apukád hogy elég lesz? szerintem örülj hogy annyit is kaptál, én nem adtam volna.

7:Max teát ihatsz mikor anyukád meg bátyád dohányzik? jó hogy azt nem várod el hogy töltsenek egy pohár bort és a szádba nyomjanak egy szivart hogy te is ott füstölögj. Bele szívni, ott vágnálak szájon.Épp elég baj hogy ők rombolják a tüdejüket, neked nem kéne beállnod a sorba.

Amellett hogy a saját igazadat/ hülyeséget/ hajtod kicsit gondolkozz el hogy miért ilyen szigorúak veled. Csak meg akarnak óvni téged, én is így tennék, bár én még a telefonodat , gépedet is elvenném egy időre csak hogy érezd a súlyát a dolognak.

14 éves vagy, jó esetben jövőre gimi, miért nem készülsz inkább arra? nektek nincs kötelező olvasmány?

14 évesen inkább ezzel kellene foglalkozni és nem azzal hogy részegedhetsz le, meg hogy tudnál elmenni egy újabb buliba. a szüleid helyébe én is így tettem volna. apukádnak teljesen igaza van, jogos a büntetés. legyél kicsit érettebb és fogadd el, nem lehet mindent következmények nélkül megúszni. nem tudom megérteni a mai 12-14 éveseket.

2014. júl. 12. 21:56
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Először is, ha már megbeszéltek valamit a szüleiddel, azt tartsd is be!

Másodszor a bátyád 17 éves, te pedig csak 14 vagy, még középiskolába sem jársz, de már annyira berúgtál, hogy le sem tudtad volna tagadni. Egyébként is nem szép dolog, ha egy lány részeg.

Harmadszor a bátyád fiú, neki nem kell félnie attól, hogy részegen teherbe ejtik, és esetleg azt sem fogja tudni, ki a gyereke apja. DE veled ez MEGTÖRTÉNHET!

Negyedszer a szülők nagyon aggódósak, mindig lejátsszák a legrosszabb forgatókönyvet is a fejükben. Anya annak sem örül, ha egyedül megyek valahova és mindig mindent tudni akar. Néha 10 perc késésért is ki vagyok osztva.

Ötödször, meg ők a szüleid és jót akarnak neked, ha elhiszed, ha nem. Én sem értem néha a sajátjaimat, de tudom,hogy tényleg csak óvni akarnak. Az már egy másik kérdés, hogy szerintem az sem jó, ha ezt túlzásba viszik...

Egyébként meg próbálj meg normálisan viselkedni: először kérj bocsánatot, NE kontrázz rá/vitatkozz/feleselj vissza, segíts nekik otthon a házi munkában vagy csinálj valami kedveset, amit egyébként nem szoktál. Vagy ha ez nem megy, akkor csak húzd meg egy kicsit magad, de semmiképpen ne tegyél olyat, amivel feldühítheted pket még jobban!

Tudom, hogy nem könnyű ez az egész, meg hogy más könnyen okoskodik, amikor nem ő van ebben a helyzetben. Én is sok dologban nem értek egyet a szüleimmel, de a duzzogás vagy a vitatkozás soha nem célravezető, úgyis mindig nekik lesz "igazuk". :D

16/L

2014. júl. 12. 22:18
 25/34 anonim ***** válasza:
92%
Mert te még egy taknyos kislány vagy, azért.
2014. júl. 12. 22:34
 26/34 anonim ***** válasza:
81%

Megérdemelted!

A bátyádat valszleg nem erőszakolják meg ha magatehetetlen részeg.

Kislány vagy Nő leszel, viselkedj is úgy.

2014. júl. 13. 00:39
 27/34 anonim ***** válasza:
44%

Te egy nyom* hisztis pi**a vagy!! Egy nagy kur**!

Igen,holnap bulizni megyek 14 évesen! Lány vagyok! De kérlek nem fordult meg a fejembe hogy igyak,cigizzek esetleg dorogozzak! A szüleim bizalmát élvezem s ezt nem akarom elveszteni!

Ja s szerintem pont azért írtad ki,hogy te legyél a nagy vagány..

Szánalmas rib***! -.-

14/l

2014. júl. 13. 02:39
 28/34 anonim ***** válasza:
85%
27-es,te se vagy különb.. 14 évesen minden második szavad káromkodás
2014. júl. 13. 09:05
 29/34 anonim ***** válasza:
82%

Ne legyél telhetetlen! 14 éves kis p.csa vagy és a szüleid engedélyével járhatsz bulizni meg inni (mondjuk ez őket is minősíti). Én 18 éves vagyok, néha eljárok bulizni, néha iszok ezt-azt, de sose vagyok részeg, nem vagyok olyan barom, hogy így eljátsszam, a szüleim bizalmát. Mert amíg bíznak bennem és tudják, hogy ha megmondom hova megyek akkor tényleg ott leszek, addig nem szólnak bele mit csinálok.

Te most eldobtad ezt a bizalmat és még neked áll följebb, és inkább szégyellném magam a helyedben.

2014. júl. 13. 09:42
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is 14 éves lány és nem tartom magam konzervatívnak. Most tavasszal volt a nyolcadikos osztálykirándulás ahol többen is berúgtak(én nem ittam semmit) ,de ez nem normális. Nem normális h te 14 évesen berúgsz. Szerintem a házibulival semmi gond nem lett vilna , ha nem lettél volna hülye . Hányszor megtehettem volna h leiszom magam a sárga földig de valahogy sose tettem. Mert ennyi idősen nem ez a normális. Az egyik volt osztálytársam csak azért ivott h benne legyen az egészben utána meg bömbölt h az osztályfőnők nehogy elmondja a szülőknek. Persze h másképp kezelik őt. Majd pár év múlva téged is. :)
2014. júl. 13. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!