Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Apu megbüntetett egész nyárra....

Apu megbüntetett egész nyárra. Mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés

tegnap berúgtunk kicsit haverokkal. 10 re kelet volna hazaérnem és 11 re értem. apu észrevette hogy sokat ittam lekevert 1 pofont bevágott a zuhany alá és ma reggel közölte hogy egész nyáron nemmehetek sehova. se fagyizni barátnőkkel se sehova. és apu nagyon szigorú. ha valamit mond azt mindig betartja nem enyhül ha csak anya nem győzi őt meg, de most anya se akar segítteni aztmondta hogy ezt most megérdemlem.

Jövőhéten van a barátnőm szülinapja lesz náluk házibuli szülői felügyelettel hogy győzzem meg a szüleim ? Talán anyánál kéne próbálkoznom ha őt meggyőzöm ő ráveszi aput hogy tegyen kivételt

2014. júl. 12. 20:10
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
ha elmennek bulizni ( igaz ritkán de néha szoktak nyáron ) akkor anya is szokott inni ráadásul ő is pálinkát és nem 1et kettőt. és apa se nem csap párat. De én ilyenkor sose mehetek velük. Ezt csak szilveszterkor láttam hogy anyu és apu a barátaikkal ittak. sőt anya bekeverte a pálinkát a borral is. igaz nem fetrengett de akkor is. és a bátyam is ott ivott a salyat barátaival és rá nem szóltak. nekem csak kis pezsgőt engedtek szilveszterkor. a bátyám meg azt se tudja hogy keveredett haza reggel. és anyának is túl jo kedve volt már éjfélkor és apának is. enegem meg éjfél után vittek nagyihoz aludni. kitudja mennyit ittak még aztán
2014. júl. 12. 20:58
 12/34 anonim ***** válasza:
79%
De te csak egy 14 éves kislány vagy!!! Ők meg felnőtt emberek!
2014. júl. 12. 21:00
 13/34 A kérdező kommentje:
engem nemengednek sokáig sehova nem ihatok semmmit a bátyám minden hétvégen berúgva jár haza egyszer végighányta a folyosót is igaz akkor apu másnap 6 kor felkejtette és egész nap dolgoztatta de meg nem büntette
2014. júl. 12. 21:01
 14/34 anonim ***** válasza:
91%
A berúgásnak is megvan a helye, de nem olyankor, amikor fix időpontra haza kell érned, ill. szólhattál volna, hogy késel.
2014. júl. 12. 21:11
 15/34 anonim ***** válasza:
87%

Ez azért van mert te vagy apukád örök kislánya. 30 évesen is az leszel. Félt téged.

DE az aki azt írta inkább a minimaxot KELLENE nézned,elég beteg elme. Nem,hogy 20 évvel ezelőtt de már 40évvel ezelőtt is járta 14 évesek discoba. SŐT merem mondani még a nagymamám is. Csak éppen akkor másképp buliztak,más világ volt "biztonságosabb".

Ami azt illeti,ne durcizz ne hisztizz,apukád majd megenyhül idővel

2014. júl. 12. 21:13
 16/34 anonim ***** válasza:
91%

A bátyád 17 éves, te pedig 14, szerintem természetes, hogy nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak rád. A szüleid pedig már rég felnőttek, és tapasztaltabbak. Én el se tudom képzelni, hogy mennyire leszidnának, ha részegen hazaállítanék.

17/L

2014. júl. 12. 21:15
 17/34 A kérdező kommentje:
a bátyámnak nincs megadva hogy mikora érjen haza. és abból sincs gond ha iszik sőt sokszor buli előtt itt nálnk isnak a haverjaival. 2 üveget 5 én siman megisznak ha többen vannak akkor több üveg. a szüleim semmit se szólnak. kint a teraszon cigizhetnek is. a bátyámra nem szólnak rá ha kint cigizik teraszon. nekem azt se szabad. neki sokkal több van megengedve. balatonra is elengedték őt haverokkal 3 napra csak annyi volt a feltétel hogy este meg délben hívjon annyira hogy minden ok
2014. júl. 12. 21:17
 18/34 A kérdező kommentje:
csomó pénz elbulizik el iszik. velem sokkal szigorúbbak. multkor itt ittak a batyámék és öntöttek nekem is. 3 adiknál már rám szólt apa hogy elég lesz nekem annyi. bátyámra 10 edik után se szól
2014. júl. 12. 21:19
 19/34 anonim ***** válasza:
81%
Csak a saját igazadat mondod. Nem érted meg hogy te lány vagy és 14 éves ő meg SRÁC és 17. Tudod mit? Megérdemled.
2014. júl. 12. 21:20
 20/34 A kérdező kommentje:
és van hogy anya este anya meg a bátyám együtt cigiznek a teraszon 1 szálat apu meg bent tv zik és nem szól nekik pedig nem szereti ő a cigit. én max teát ihatok kint melettük mert anya azt se engedi hogy beleszívjak.
2014. júl. 12. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!