Fiús szülők. Ti hogy reagáljátok le ha a fiatok lepedőjén és alsónadrágjaiban félreérthetetlen foltokat találtok?
Nekem nincs fiam, de ha lenne, megbeszélném vele, de próbálnám hamarabb megbeszélni vele, mint ahogy bekövetkezik. Ezt úgy lehet elérni, hogy időben felvilágosítod. 8-10 éves korában, mert bizony van, aki 10 évesen kezdi.
Lányom viszont van, és nála is időben el akarom kezdeni a felvilágosítást és igenis ha egy lánynál mensis foltokat, vagy folyásos foltokat találsz, de már fel van világosítva, akkor is el kell beszélgetni. Meg kell neki tanítani, hogyan használja a betétet és mikor. Ha folyásos a bugyija, ajánlani neki tisztaságit, nem csak fogom azt kimosom...mert az megoldja a problémát.
A fiúknál más, mert azt nem ők irányítják szegények. De fel lehet rá készíteni, hogy ne sokként érje. Szegény hogy szégyelheti magát, hogy összekeni a nadrágját. El kell beszélgetni vele, de ez inkább apa feladata.
Nekem csak 3 éves a fiam, de majd ha odajutunk, én nem fogom firtatni, csak kimosom a lepedőjét. Tök ciki lenne, ha az anyja világosítaná fel. És lehet, tenne fel olyan kérdést, amire én sem tudnám a választ.
Így biztosan a férjemre fogom hagyni ezt a feladatot. Hogy első kézből kapjon infót. De mire foltokat találok, remélhetőleg már túl lesznek ezen a beszélgetésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!