Fiús szülők. Ti hogy reagáljátok le ha a fiatok lepedőjén és alsónadrágjaiban félreérthetetlen foltokat találtok?
Ja, amúgy van fiam is és lányom is, még kicsik, de tuti, hogy a férjem fog erről majd beszélgetni vele, elég gyakorlatias ember, nem csinál problémát abból, hogy hétköznapi módon beszéljen bármi természetes dologról. Biztos el fogja majd neki magyarázni a dolgokat, hogy ha maszturbál, az természetes, és használjon zsebkendőt.
Elvégre én is használok mensikor betétet, tampont, nem?
A 14 és a 15 éves fiukanak gratulálok több eszetek van mint egy-két anyukának itt.
jó olvasni hogy vannak még normális emberek is nemcsak a sok hülye
a kérdezőnek pedig üzenem hogy a két fiu mindent leirt és nyugodtan mosd ki a ruháját és hetente cserélj ágynemühuzatot és lepedőt
mi igy csináljuk 8 fiu gyermek apja vagyok am.
a legkissebb 11 a legnagyobb 17
ha a két urfinak kérdése van bármivel kapcsolatba jöhet privátba
40/F
Utolsó Apukának gratulálok, és minden fiúnak ilyen apukát kívánok!!!!
Sok sikert kívánok Nektek!
Fiam és lányaim is vannak.A fiú még ovis, erről nehéz nyilatkozni,de biztos,hogy nem forszírozgatnám neki, hogy milyen az alsónadrágja...az Ő magánügye lesz!!!
A nagylányom véres bugyiját nem szoktam az orra alá dörgölni,hogy itt egy lavór,mosd ki...én intézem az áztatást, folttisztítást,mosást. Ő amúgy is elég szégyenlős.
A nagyobbik fiam most 13. Ez egy folyamat, amelynek részeként ő már bezárkózik ha fel vagy leöltözik, szégyenlőssé vált, mert a testi változások elkezdődtek nála.
Gondolom anyukaként nem az a dolgom, hogy firtassam az intim dolgairól, ciki lenne neki. Az is nehezére esett, amikor a pattanásos arcára ajánlottam neki kozmetikumokat, látszott, hogy zavarban van. A szobaajtaja ha be van zárva, kopogtatok, a gatyáját nem nézegetem, csak mosom, direktbe ezt nem is lehet szóvá tenni.
A felvilágosításról meg én inkább szituációkat, alkalmakat ragadok meg, pl filmnézés közben látott dolgokat értelmezve, szóba hozva egy-egy témát, így lehet hozzá információkat eljuttatni arról, amiről szeretnénk hogy legyen fogalma.
Konkrétan ha hiszitek ha nem, nekem pl. a Két pasi meg egy kicsi c. vígjátéksorozat segített, amikor a kamaszodó Jake-n poénkodva felvetült egy-két ilyen téma, humorba ágyazva jobban is elfogadta az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!