Szülők, hány éves kortól engednétek meg a lányotoknak, hogy oldalt felnyírassa a haját?
Pont úgy kérdezed, mintha meggyőződésed volna, hogy minden szülő egyforma.
Ha én megengedném, akkor abból te mit profitálsz?
Én olyan 15 éves korától engedném(Általánosba még kinéznék miatta a tanárok de gimibe már nem annyira.Ott már megszokták a tanárok a lázadó kamaszokat:D)
Egyébként szerintem ez nem olyan nagy dolog.Úgyis visszanő és ha nem tetszik neki,akkor csak oda fésüli a haját és kész.Mondjuk én elég engedékeny szülő lennék ilyen téren.Szerintem teljesen természetes dolog,hogy a gyerekek kísérleteznek ilyen dolgokkal.Ez később fontos lesz,hogy megismerjék önmagukat:)
17/l
Teljesen mindegy,csinálja,ha akarja.A vénasszonyok megszólnék a faluba,én meg a lányommal röhögnék a vénasszonyokon.Remélem 10 év múlva sem fogok begyöpösödni,és más véleményen lenni.Annak örülnék,hogy egészséges a gyerekem,és ha így boldog,akkor hajrá!
Ez nem drogozás,nem alkoholizálás és nem cigizés.Egy hajfelnyírástól nem lesz igazán semmi baja!:)
18/L (Nekem személyesen nem tetszik,ezt elmondanám neki,de aztán nem érdekelne,hogy mit csinálna,mert nem az én fejemen csinálja :D)
Altalanosban meg nem. Igy ha elkezdte a kozepiskolat engednem. 15 eves koratol akkor kb.
26 eves no vagyok egy masfel eves kislanyom van, :-) (nekem is volt felnyiratva kb 18 evesen. :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!