Szülők, hány éves kortól engednétek meg a
lányotoknak, hogy oldalt felnyírassa a haját?
Figyelt kérdés
Kamaszok, ti is írhattok, hogy ki hány éves kortól engedné, ha a lánya ezt szeretné. A fikázós ("ez undorító", és társai) kommentektől kíméljetek légyszi, nekem ez tetszik, és kész. A koromat direkt nem írom ki, kíváncsi vagyok, hogy látjátok Ti:)
Középiskolás kortól... aztán rájönne, hogy milyen nevetségesen néz ki és újra növeszteni kezdené hehe volt mikor nálunk a csajok rövidre vágatták, pár centisre, mert az volt a divat és így tüskésre felállították... egyszer megcsinálták, többet sose... vajon miért hehe
2014. jún. 28. 18:04
22/29 anonim válasza:
Velem édesanyám közölte, ha fel merem nyíratni a hajamat, kirak itthonról, pedig nem is voltak ilyesfajta gondolataim. Mindegy, hasonló véleményen vagyok, szóval a lányomnál nem a kor lenne a lényeg, hanem, hogy hol lakik. Amíg velem, 24 évesen se hagynám, lehet, hogy kiraknám, vagy leborotválnám a többi haját is. :D
14/L
2014. jún. 28. 22:41
23/29 anonim válasza:
Középiskolában már igen. Bár nekem még csak hasonló sem volt, neki miért ne?
Ha hlyén áll, pillanatok alatt kiderül, de legalább kipróbálta. Inkább ez, minthogy drogozzon, vagy vagdossa magát nagy önkifejezési kényszerében.
2014. jún. 29. 12:20
24/29 kicsikosi válasza:
Én 14 éves lány vagyok és nagyon gondolkozom a felnyírtáson. Anyukámat megkérdeztem, ő azt mondta, hogy kicsit gondoljam át de ha nagyon akarom akkor lehet. Átgondoltam és inkább nem :) De ha gyerekem lenne ugyanezt mondanám neki :D
2014. jún. 29. 13:59
25/29 Gyémántlány válasza:
Mindenkinek magánügye a haja. Hordjon mindenki olyat, amilyen neki tetszik. Úgyis újra megnő, nem olyan, mint egy tetoválás vagy hasonló, tehát én így konkrétan nem szabnám meg, mikortól nyírhatja fel.
Ha ez tetszik neki, akkor nyugodtan. Fél év múlva meg kajd másmilyen, nem kell ilyenekből ekkora ügyet csinálni.
2014. jún. 30. 00:13
26/29 anonim válasza:
Akár mikor.Hadd kísérletezzen, ha megbánja, hát egy tapasztalattal több, ez nem olyan drasztikus dolog, amit ne lehetne visszacsinálni, visszanő.Az a baj, hogy sokakat búra alatt nevelnek, nem hagyják, hogy maga tapasztaljon dolgokat, és később ebből lesznek a teljesen esetlen emberek.
2014. jún. 30. 16:41
27/29 anonim válasza:
13-14 éves kortól már simán. Nekem volt már 6 színű hajam, a szőkétől a feketén át a természetes vörösig mindenféle, a seggig érőtől a tüsihajig minden, sőt még egy raszta tincsem is... Most vállközépig érő világosbarna hajam van (a természetes hajszínem :) ) Ha megkérdezném anyát, azt mondaná, hogy az én hajam, úgy hordom ahogy akarom. Dettó így fogom nevelni a lányom, mint ők ahogy nevelnek, mert nagyon jó szüleim vannak :) 15l
2014. júl. 11. 09:54
28/29 anonim válasza:
Ha a lány így érzi magát jól, akkor olyan 15-16 éves kortól.
2014. júl. 13. 17:17
29/29 anonim válasza:
100 éves korától. :))) Egyébként elég szomorú lennék, ha ilyenen törné a fejét, ha lenne lányom. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!