Szülők, hány éves kortól engednétek meg a lányotoknak, hogy oldalt felnyírassa a haját?
Irónikus lenne ha akármi ilyet tiltanék a gyerekemnek, elég lesz felmutatnia rólam egy mostani képet. Nekem is fel van nyírva a hajam, volt már a rövd része kék, most fehér, az egész hajam fele volt piros, pink, vörös... Megtanultam, hogy a haj visszanő, akármit csinálok vele, nem visszafordíthatatlan. Ha megunom, majd lesz frufrum megint és odafésülöm a hajam, amíg visszanő, nem nagy ügy. Hány éves kortól engedném? Tizenévesen, de ha kisebb korában találja ki, akkor egye fene. Festeni csak 13-14, mert azzal jár egy csepp felelősség, de felnyiratni szerintem amikor szeretné. A fodrászom harmadikos lánya ilyen hajjal szaladgál :D
16/L
A kérdésre már válaszoltam.
Szerintem is csak felvételi után kéne akkor, ismerek egy csajt aki szőke volt, de vissza kellett festetnie a haját, mert felvételire ment egy vallásos gimnáziumba. El lehet egyébként takarni, ha odafésülöd a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!