Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, hány éves kortól...

Szülők, hány éves kortól engednétek meg a lányotoknak, hogy oldalt felnyírassa a haját?

Figyelt kérdés
Kamaszok, ti is írhattok, hogy ki hány éves kortól engedné, ha a lánya ezt szeretné. A fikázós ("ez undorító", és társai) kommentektől kíméljetek légyszi, nekem ez tetszik, és kész. A koromat direkt nem írom ki, kíváncsi vagyok, hogy látjátok Ti:)

2014. jún. 27. 23:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
49%
80 évesen már talán igen.
2014. jún. 28. 09:41
 12/29 anonim ***** válasza:
41%

Irónikus lenne ha akármi ilyet tiltanék a gyerekemnek, elég lesz felmutatnia rólam egy mostani képet. Nekem is fel van nyírva a hajam, volt már a rövd része kék, most fehér, az egész hajam fele volt piros, pink, vörös... Megtanultam, hogy a haj visszanő, akármit csinálok vele, nem visszafordíthatatlan. Ha megunom, majd lesz frufrum megint és odafésülöm a hajam, amíg visszanő, nem nagy ügy. Hány éves kortól engedném? Tizenévesen, de ha kisebb korában találja ki, akkor egye fene. Festeni csak 13-14, mert azzal jár egy csepp felelősség, de felnyiratni szerintem amikor szeretné. A fodrászom harmadikos lánya ilyen hajjal szaladgál :D

16/L

2014. jún. 28. 10:09
 13/29 anonim ***** válasza:
17%

SOHA.

Gusztustalan...

2014. jún. 28. 10:59
 14/29 A kérdező kommentje:
Koszonom azoknak akik ertelmes valaszt irtak,oket felpontoztam. 14 eves vagyok,kisse melirozott hajjal. Anyukam eleg alternativ,bar rajta nem latszik,de ilyen elveket vall. Attol felek,hogy azert nem engedne,mert meg szeptemberben is altalanosba fogok jarni(8.os leszek),es hogy mit szolnak majd a tanarok,meg kesobb a felvetelizteto bizottsag. Eleg nagy feluletet szeretnek felnyiratni,viszont keves hajam van. Igy is meg tudnam oldani esetleg,hogy ha ilyen helyre megyek,ne legyen feltuno?
2014. jún. 28. 11:15
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább felvételi után..lesznek elbeszélgetések..
2014. jún. 28. 11:31
 16/29 anonim ***** válasza:
várj vele még 1 évet szerintem amíg be nem kerülsz az új sulidba
2014. jún. 28. 13:39
 17/29 anonim ***** válasza:
31%
Semmilyen életkorban nem támogatnám, mivel szerintem ritkaronda.
2014. jún. 28. 13:49
 18/29 anonim ***** válasza:
61%
18 után azt csinál amit akar a hajával,de addig biztosan nem támogatnám benne
2014. jún. 28. 14:08
 19/29 anonim ***** válasza:

A kérdésre már válaszoltam.

Szerintem is csak felvételi után kéne akkor, ismerek egy csajt aki szőke volt, de vissza kellett festetnie a haját, mert felvételire ment egy vallásos gimnáziumba. El lehet egyébként takarni, ha odafésülöd a hajad.

2014. jún. 28. 14:18
 20/29 anonim ***** válasza:
Ha ez a szulonek tetszik, akkor barmikor meg fogja engedni. Ha nem tetszik neki, akkor pedig csak akkor ha mar nem lakik otthon a gyerek.
2014. jún. 28. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!