Fiús szülők. Ti hogy reagáljátok le ha a fiatok lepedőjén és alsónadrágjaiban félreérthetetlen foltokat találtok?
Én nem szólnék neki semmit. Mégis miről akarsz elbeszélgetni szerencsétlen gyerekkel??
Nem, nem lenne kellemetlen kimosni így. Bedobnám a gépbe és kész.
hát, ha velem ilyenről beszélnének, tuti égő lenne és inkább elkerülném a többi beszélgetést is, nehogy újra feljöjjön a téma. szerencsére nálunk senki nem nézi meg a boxerom, legalábbis remélem.
Még egy haverom se mondta, hogy emiatt szóltak volna neki. nem tudom, de van néhány túlbuzgó Szülő, aki mindenbe bele akarja ütni a dolgát...
10:24-es, nem, nem mosnám ki a lányom mensis bugyiját. A kezébe adnám a lavórt, a mosószappant és hajrá.
Ha már magától nem jut eszébe, hogy ne véresen dobja le.
Bennem legalábbis volt ennyi, ha összevéreztem bmit, kiszedtem belőle, és azután tettem a szennyesbe.
Ja, csak annyit mondanék, hogy csinálja zsepibe, vagy ha összekoszolja a gatyát, előtte mossa ki. A szros gatyát sem dobom áztatás nélkül a többi - relatíve tiszta - cucc közé, a vér és az ondó ugyanaz a kategória.
Más szobájába pedig alap, hogy kopogás nélkül nem nyitunk be.
szeritnem tedd fel a kérdésed úgy hogy a tinik is lássák, vagy valahogy úgy hogy a tini fiúk is írjanak rá. Őket szólítsd meg. Így abból a korosztályból is kaphatsz infót.
Nekem pici a fiam, így erről nincs tapasztalatom. De szerintem is ciki ez a helyzet mindenkinek. De a fiad felnő, ez meg egy "tünete" :) bocsi hogy így fogalmazok.
Én is bedobnám a gépbe a többi ruhával. Régen a kakis bodyt is kimostad valahogy. Nagyjából így kezelném. De mondom nincs tapasztalatom :) A lányoknál meg a menstruációs vér ami előfordul, csak annyi különbség, hogy az egyik élvezetet okoz a másik meg akár fájdalmas görcsöket......talán ezért cikibb a fiúknál
15-ös! Szerencsére nekem nem ilyen anyukám volt.
Van fogalmad arról, hogy mekkora szorongást okozol ezzel a lányodnak? Így is kínos, úgy meg nem fogja elfogadni a nőiségét.
Én biztosan nem csinálnék ügyet belőle. Ahogy a többi cuccát is, a gatyáját /lepedőit is kimosnám. :D
Természetes dolog, minden kamasz srác átéli.
Ne haragudjatok, de a férjetek is a gatyájába intézi a dolgot? Most nem a spontán magömlésről beszélek, hanem a maszturbálásról. Az én férjemnek mindig alap volt, hogy a végtermék zsebkendőbe kerül. Nem, nem dobnám be a gatyát a többihez, a foltos bugyikat is kimosom előtte.
Nekem anyukám elmondta, hogy a foltos fehérneműt azonnal be kell áztatni, amint lehet, és be kell szappanozni. Felénk a véres bugyi se kerül a többi közé, se a szennyesbe, se a mosásba, csak szappanozás után.
És nem, ezzel nem okozott lelki törést anyukám :D
DE: volt olyan barátnőm a koliban, akinek mi mutattuk meg a mosószappan használatát, mert olyan foltosak voltak a kiteregetett fehérneműi, hogy mi égtünk helyette, mit szólnak a barátok, ha bejönnek a szobánkba. Szóval elöl felejtettük a szappant, és megvártuk, hogy rákérdezzen, mire használjuk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!