Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyik gyereknek adnátok...

Melyik gyereknek adnátok mennyi pénzt ha 500 Eurót ketten találnának?

Figyelt kérdés

A kérdés természtesen nem ilyen egyszerü. 2 gyerek 11 és 14 éves barátnöket leküldte az egyik anya hogy vigyék le a szemetet. 500 eurót találtak, de mind a kettö mást mond. Az egyik (1)aztmondja ö látta meg elöször de mivel fiatalabb nem érte el ezért szólt a nagyobbnak hogy vegye ki.

A másik gyerek(2) azt mondja ö talált a másik csak ott volt. Rendörséghez vitték a pénzt és az volt mondva hogy ha nem jelentkeznek érte 6 hónap mulva az övék lehet. Ez most hétfön esedékes. A (2) gyerek anyja azt mondta hogy ö nem jár utána úgy jár el ahogy a lánya kívánja. Tehát az (1) gyerek kap 20 eurót és az övé 480-at. nekem mind a kettö anyja barátnöm és nagyon beolvastam az anyjának, mert szerintem az a minimum hogy egyenkén és eggyütt is megkérdezik a gyerekeket mindkét szülö jelenlétében és a halottak után ill. szembesítés után a 2 felnöttnek kéne egy megoldást találni. Nem veszekednek. Az 1. lány nagyon csalódott. Kérem a véleményeteket, elöre is köszönöm!

2014. júl. 5. 10:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy fele fele vagy egyikôjüknek sem,ez így fair.
2014. júl. 5. 15:50
 12/13 anonim ***** válasza:
250-250, ez szerintem sem kérdés.
2014. júl. 6. 18:50
 13/13 anonim ***** válasza:

A rendőrség nem fog szembesítgetni két kisgyereket, odaadja a pénzt annak akinek a nevére szól a jegyzőkönyv/átvételi elismervény, és mehet mindenki Isten hírével.

Szerintem is fele-fele lenne az igazságos, 250 EUR is kellően nagy pénz ekkora gyerekeknek.

2014. júl. 8. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!