Hány évesen vettétek a gyereknek az első mobilt, ill. hány évesen kaptátok az elsőt?
Szerintem ezt inkább ne kérdezd senkitöl,mert lehet egy olyan fog valaszolni,akinek már 8 évesen megvette,csak hogy legyen.
Szerintem ez a te döntésed,te tudod mennyire érett rá a gyereked,ez nem egy kötelezö dolog!!!!Sokan el vannak tévedve.Mire az neki egyáltalán?Nem marad le semmiröl.
Igen, általában az az indok a telefon meglétére, hogy szükséges, hogy rá tudjak telefonálni a gyerekre, v. ő rám.
Ellenben régen sem volt mobil, mégsem esett bajom! Bár a mai világ nyilván más mint az akkori volt!
Egyébként az én fejemben is ez van: el tudjuk érni egymást, ha gond van. Viszont a suliból szólnak, ha baj van, barátainál van, akkor az ő szüleik szólnak, és én is odatelefonálhatok ha kell. Az utcán meg nem szokott csavarogni (remélem).
Tanácstalan vagyok mobil ügyben. Mert hogy nem csak engem tudna elérni, hanem másokat is, és az bizony pénzbe kerül!!!
Én 1. vagy 2. osztályban kaptam meg a nővérem régi mobilját, mert ő újat kapott. Az akkori mobilokhoz képest is nagyon elég ócska volt, egyszínű képernyő, kevés játék (akkoriban ez volt a legfontosabb xD), a gombok már elkoptak. De nekem megfelelt, addig használtam amíg végleg el nem romlott, akkor kaptam csak újat.
Szerintem akkor vegyél a gyerekednek telefont, ha már ő is igényli. De akkor se a leghiperszuperebb 100000 Ft-os telefont, valami egyszerűbbet.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!