Hány évesen vettétek a gyereknek az első mobilt, ill. hány évesen kaptátok az elsőt?
Figyelt kérdés
Kicsit úgy érzem, mintha kötelező lenne már egy tizenéves gyereknek a mobil.2013. jan. 12. 18:12
41/46 nyarimikulas válasza:
En 9-10 évesen kaphattam az elsőt a szülinapomra bátyámtól :D
42/46 anonim válasza:
Én 3. osztályban kaptam az első mobiltelefonom, és emlékeim szerint mindenki 3.-4. osztályban kapta! :)
44/46 anonim válasza:
Én 4.-ben kaptam meg 10. születésnapomra. Már minden osztálytársamnak volt, olyan nagy szükségem azért nem volt rá. Aztán még 5 és fél évig az volt a telefonom. Net meg ilyenek nem voltak rajta persze!
16/L
45/46 anonim válasza:
Én is 4.-ben kaptam csak én karácsonyra :P
Kicsit rossz volt már hogy csak nekem nem volt :)
46/46 anonim válasza:
Kedves kérdező! Hány éves amúgy a gyereked?
Én 8 és fél évesen kaptam mobilt, akkor kezdtem el Budapesten egyedül közlekedni, 13 éves koromtól pedig az országban. (90%-os kedvezménnyel nem egy drága mulatság.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!