3 éves gyereknek melyik lenne jobb első társasjátéknak? A csigafutam, vagy a kisvakondos társasok?
Szerintem egy 3 évesnek még felesleges tárast venni, még az ilyen egyszerűekkel sem igen szeretnek játszani.
Nekünk van vakondos, és csigafutam is, de inkább olyan 4 évesen kezdett el vele a lányom játszani.
előtte csak sorakoztatta a csigákat, a játék szerinte nem játszott.
Pedig a lányom az a piszmogós, fajta, tud egy helyben ülni, játszani, figyelni sokáig.
Mi ilyenkor a memória kártyákkal játszottunk, de az sem úgy, ahogy kellett.
Attól függ milyen a gyerek,mert az enyém már 3 évesen simán játszott a csigafutammal meg a lotti karottival,de a barátnője aki 4 éves ő még most sem érett meg rá.
Én mindkettőt javaslom.
Ezeket nem ismerem, mi is a 4 első társasjátékommal kezdtük, akkor volt a lányom kb. 2,5 éves.
Tényleg gyerekfüggő, hogy mikor érdemes elkezdeni, a fiam pl. most, 3,5 évesen sem játssza végig, csak bele-belekap, a lányom 3 évesen már simán több játszmát is végigjátszott, a lányom barátnője pedig 5,5 éves, és a fiam jobban játszik nála...
Szerintem a csigafutam.
A fiam viszont a Coloramat szereti nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!