Melyik gyereknek adnátok mennyi pénzt ha 500 Eurót ketten
találnának?
Figyelt kérdés
A kérdés természtesen nem ilyen egyszerü. 2 gyerek 11 és 14 éves barátnöket leküldte az egyik anya hogy vigyék le a szemetet. 500 eurót találtak, de mind a kettö mást mond. Az egyik (1)aztmondja ö látta meg elöször de mivel fiatalabb nem érte el ezért szólt a nagyobbnak hogy vegye ki.
A másik gyerek(2) azt mondja ö talált a másik csak ott volt. Rendörséghez vitték a pénzt és az volt mondva hogy ha nem jelentkeznek érte 6 hónap mulva az övék lehet. Ez most hétfön esedékes. A (2) gyerek anyja azt mondta hogy ö nem jár utána úgy jár el ahogy a lánya kívánja. Tehát az (1) gyerek kap 20 eurót és az övé 480-at. nekem mind a kettö anyja barátnöm és nagyon beolvastam az anyjának, mert szerintem az a minimum hogy egyenkén és eggyütt is megkérdezik a gyerekeket mindkét szülö jelenlétében és a halottak után ill. szembesítés után a 2 felnöttnek kéne egy megoldást találni. Nem veszekednek. Az 1. lány nagyon csalódott. Kérem a véleményeteket, elöre is köszönöm!
Én fele fele alapon adtam volna. nem hogy örülnének hogy kapnak ajándékba pénzt még a nagynak van pofája 95% elkérni.
2014. júl. 5. 11:01
2/13 A kérdező kommentje:
Èn is erre gondoltam. Mert csak a 2 tudja mi is történt valójában. Együtt voltak. Nekem fáj hogy az egyiket kisemmizik. Ezért avatkoztam bele. Csak aztakartam tudni hogy helyesen látok-e mert érzelmileg is nagyog megviselt ez engem.
2014. júl. 5. 11:05
3/13 anonim válasza:
ha ez a fiam és mondjuk az unokatestvére között történt volna engem is megviselne. asszem ezek után kicsit eltàvolodnék mind az unkatesotol mind az ő szüleitöl.nem a pénzt miatt hanem mert nem korrektek és ilyen apró dologban kimutatkozuk az igazi énjük. segítsd a másik gyereket akit palira vettek, előbb utóbb ugyis elöfordult volna ilyen helyzet csak mással.legyen oöröme a másiknak a több pénzel, a kisebbik tanulja meg hogy a pénzt nem minden és amint látja az embereket rossz irányba tereli a "vagyon" ha nem vigyáz.
2014. júl. 5. 11:20
4/13 A kérdező kommentje:
Szomorú, de milyen igaz! Sajnálom!
2014. júl. 5. 11:27
5/13 anonim válasza:
Fifti-fifti! Ez nem kérdés!
2014. júl. 5. 11:50
6/13 anonim válasza:
szerintem sem kérdés fele fele
2014. júl. 5. 11:54
7/13 anonim válasza:
Én egyiknek se adnám oda, így nincs hiszti.
Inkább jótékony célra ajánlanám fel.
2014. júl. 5. 12:02
8/13 anonim válasza:
Én is úgy gondolom ezt, mint az utolsó. Főleg amiatt is, mert így legalább megtanulják, hogy ne hazudjanak.
2014. júl. 5. 12:10
9/13 A kérdező kommentje:
Csak az egyik hisztizik az aki többet kap. A jótékonykodás jó, csak én szeretném annak az anyának felnyitni a szemét aki a több pénzt vágja zsebre.
2014. júl. 5. 12:14
10/13 anonim válasza:
Hát, nem tudom.. szerintem is a fele-fele lenne az igazságos, ha én kapnék csak 20 eurót, akkor hozzájuk vágnám, és megmondanám, engem most láttak utoljára, ha ilyen kicsinyesek. Lehet egy-két pletykásabb szomszédnak is elejteném a sztorit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!