Tapasztalt anyukák válaszát várom! 14 éves lányom azt szeretné, ha itt aludna a barátja! Engedjek?
Utolsó vagyok.
Nem vagyok tapasztalt anyuka, csak 11 hónapos a kislányom.:p
mégicsak meg kellene beszélni pár dolgot, persze hogy kínosnak érzi ha ez eddig nem volt bevett gyakorlat. én engedném, 2okból: ha le akarnak feküdni egymással, meg fogják találni az alkalmat rá. nem hiszem, hogy a szülői házban akarnának első alkalommal szerelmeskedni, esetleg petting. csak szeretnének többet együtt lenni. a másik pedig, hogy ha engeded a dolgot jó esélyed van rá, hogy a jövőben őszintébb legyen veled, jobban megbízzon benned, hiszen látja hogy nem ellenzed.
egy-két dolgot mégiscsak meg kellene beszélni vele, de kezdd azzal, hogy hajlandó vagy belemenni HA, ezzel elejét véve annak, hogy sértődötten elrohanjon amiért ki akarod oktatni. elmondod neki, hogy megbízhat benned, Te is voltál fiatal, nem akarsz belefeküdni az életébe ha erre vágyik. legyél picit lazább. ne mutasd ki, hogy ideges vagy, vagy feszélyez a dolog.
minden tini szemtelen és visszabeszél olykor, ez a kor velejárója:) 15voltam amikor az Édesanyám belement, hogy nálunk aludjon a barátom, és nem kérdezősködött. később én kezdeményeztem a beszélgetést, mert ezerszer jobban megbíztam benne. most 20éves vagyok, és hálás vagyok amiért "előzékeny" volt velem akkor, jobb lett a kapcsolatunk. mert hagyott felnőni, és nem kellett kihagynom a kamaszkoromból, nem kellett titkolóznom előtte. ha nem is azonnal, de feloldott a hozzáállása. sok sikert Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!