Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tapasztalt anyukák válaszát...

Tapasztalt anyukák válaszát várom! 14 éves lányom azt szeretné, ha itt aludna a barátja! Engedjek?

Figyelt kérdés
Lassacskán üti a 15. évét.Barátjával szokott itthon mutatkozni, akkor sem valami túl sokat.Néha szemtelen és makacs, de nem akarom, hogy úgy nézzen rám, mint egy gonosz anyára.Itt a felvételi, suli, tanulás,és már fiúzik.Egyáltalán normális ez?Engedjek neki?Persze minket nem rakhat ki.5 hónapja vannak együtt.
2010. jan. 5. 13:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nem vagyok tapasztalt anyuka, csak 11 hónapos a kislányom.:p

2010. jan. 7. 20:33
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

mégicsak meg kellene beszélni pár dolgot, persze hogy kínosnak érzi ha ez eddig nem volt bevett gyakorlat. én engedném, 2okból: ha le akarnak feküdni egymással, meg fogják találni az alkalmat rá. nem hiszem, hogy a szülői házban akarnának első alkalommal szerelmeskedni, esetleg petting. csak szeretnének többet együtt lenni. a másik pedig, hogy ha engeded a dolgot jó esélyed van rá, hogy a jövőben őszintébb legyen veled, jobban megbízzon benned, hiszen látja hogy nem ellenzed.

egy-két dolgot mégiscsak meg kellene beszélni vele, de kezdd azzal, hogy hajlandó vagy belemenni HA, ezzel elejét véve annak, hogy sértődötten elrohanjon amiért ki akarod oktatni. elmondod neki, hogy megbízhat benned, Te is voltál fiatal, nem akarsz belefeküdni az életébe ha erre vágyik. legyél picit lazább. ne mutasd ki, hogy ideges vagy, vagy feszélyez a dolog.

minden tini szemtelen és visszabeszél olykor, ez a kor velejárója:) 15voltam amikor az Édesanyám belement, hogy nálunk aludjon a barátom, és nem kérdezősködött. később én kezdeményeztem a beszélgetést, mert ezerszer jobban megbíztam benne. most 20éves vagyok, és hálás vagyok amiért "előzékeny" volt velem akkor, jobb lett a kapcsolatunk. mert hagyott felnőni, és nem kellett kihagynom a kamaszkoromból, nem kellett titkolóznom előtte. ha nem is azonnal, de feloldott a hozzáállása. sok sikert Nektek!

2010. jan. 7. 22:21
 23/28 anonim ***** válasza:
32%
dehogy engedd, nagyon korai.
2010. jan. 8. 18:46
 24/28 anonim ***** válasza:
16%
Bocs, de 14 evesen ez meg nagyon korai. A mai fiatalok tul gyorsan csinalnak mindent, regebb 19-20 evesen fekudtek le eloszor most meg 15-16 evesen, a vegen odajutunk, hogy 14 evesen mar nem lesz szuz egy lany sem. En ezt nem tartom hejesnek, ha te igen akkor engedd meg neki.Bocs, hogy eltuloztam, de ez az en velemenyem.
2010. jan. 8. 19:59
 25/28 A kérdező kommentje:
Beszéltem a lányommal, és nem engedtem meg neki.Köszönöm a válaszokat, a többsége arra utalt, hogy még korai, és szerintem is.Sikeresen beszélgetés volt, és nem néz gonosz anyukának.:)És köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 9. 13:56
 26/28 anonim ***** válasza:
90%
inkabb a meleg lakasban szexeljenek mint a padon egy parkban kint a minusz negyven fokban megszakitasos vedekezessel
2010. jan. 25. 06:04
 27/28 anonim ***** válasza:
93%
Hát figyelj... mint azt már elöttem is írták, szexelni lehet nappal is. Énis volt, hogy ott aludtam a barátomnál 14 évesen, és az ő anyja se engedte, hogy egy ágyban aludjunk.. mit ne mondjak kicsit sem volt nevettséges... Nem is akartunk lefeküdni, nemis feküdtünk le. Amúgy szerinted ha azt monodod, hogy nincs egy ágyba alvás, meg megágyazol a srácnak, az ot fog aludni? Hát nem hiszem. Szerintem engedd emg neki. Én most 16 vagyok, és simán ottlaszok a vőlegényemnél, meg ő is nálam. NO para. :)
2010. febr. 1. 23:19
 28/28 anonim ***** válasza:
szerintem meg kellett volna engedned neki, hiszen mint mondták, ha akarnak csinálni bármi olyat, annak megtalálják a módját, és az nem a szülői házban lesz. Csak egyszerűen együtt akarnak aludni és ébredni, szerintem ebben semmi rossz dolog nincs, vagy van? és ha megengeded akkor hamarabb fog veled ilyen dolgokról beszélni. az egy dolog hogy nem haragszik rád, de a viszonyotok nem változott még mindig nem nagyon beszél majd veled ilyenekről, inkább meg kellett volna engedni, akkor valószínűeg könnyebben megnyílna, hiszen érezné hogy te megérted őt (és nem ő ért meg téged, ami végsősoron történt)
2012. aug. 22. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!