Tapasztalt anyukák válaszát várom! 14 éves lányom azt szeretné, ha itt aludna a barátja! Engedjek?
Én nem engedném.Annak idején nekünk engedték volna?És most haragszunk azért,hogy nem engedték?
Tudom,hogy követni kell a mai fiatalok már "gyorsabbak",de azért ő még csak 14! éves.
Én 17 éves vagyok, 2 több mint 2 éve vagyok együtt a barátommal és nekem nem engedik meg. Igaz,velünk élnek a nagyszülők. De az egész családom olyan konzervatív. Utálom ezt. Nyaraláskor vele alhatok az egy évben 7 nap és ennyi. Hétvégén meg 10re itthon kell lennem legkésőbb...
Én 14 évesen am. nem engedném^^de 16-17 évesen már....
14 évesen még korai...járjanak csak moziba, meg cukrászdába, udvarolgasson a fiú...de hogy már együtt is aludni? kizárt dolog... mondjuk egy hatalmas probléma van itt...ha egy hülye kis csitri, aki nem gondolkodik és tojik a világra, meg a felnpttekre, akkor így is, úgy is megteszi, akkor is, ha nem alszanak együtt (akkor nappal és valahol máshol)...reménykedj benne, hogy nincs így
az ottalvást semmiképp ne engedd...ezzel úgymond "legalizálnád" azt, hogy korán elkezdheti a fiúzást és a szexet is (nem alhatnak egy ágyba? és szerinted ha ti alaludtok, mi lesz az első?)
Hát igen,nem könnyű helyzet ez,érvek és ellenérvek...
A 10:43-as meg egy aberált állat lehet szerintem,nem hiába 0%-kal ad hasznos válaszokat,ő maga is egy nagy nulla!!!
Nálam is 14évesen aludt nálam elöször a barátom. Szerintem engedd meg neki. Attol mert 14 éves nem hülye. Én se feküdtem le akkor a barátommal és megse fordult a fejemben, pedig 1 ágyban aludtunk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!