Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tapasztalt anyukák válaszát...

Tapasztalt anyukák válaszát várom! 14 éves lányom azt szeretné, ha itt aludna a barátja! Engedjek?

Figyelt kérdés
Lassacskán üti a 15. évét.Barátjával szokott itthon mutatkozni, akkor sem valami túl sokat.Néha szemtelen és makacs, de nem akarom, hogy úgy nézzen rám, mint egy gonosz anyára.Itt a felvételi, suli, tanulás,és már fiúzik.Egyáltalán normális ez?Engedjek neki?Persze minket nem rakhat ki.5 hónapja vannak együtt.
2010. jan. 5. 13:46
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Igen, ém is tudom.Egyszerűen nem lehet vele beszélni.Azt hiszem, hogy fél ilyen dolgokrol beszélgetni velem, ezért nem is nagyon akarom eröltetni.Amúgy nagyon érett lány, tudja mi hogy van a témával kapcsolatban.
2010. jan. 5. 17:01
 12/28 anonim ***** válasza:
38%
Neharagudj meg azért amit írok,de én úgy gondolom ha érett lenne akkor lehetne vele beszélni ezekről a dolgokról.Szerintem egy kicsit korai még neki ez az egész.Szerintem ha eltelik egy két év sokkal másképpen fog ehhez a dolgokhoz hozzá állni.Tudom,az én lányom is ilyen volt.Hiába próbálkoztam nála,nem hallgatott meg.Ma már más a helyzet(én vagyok aki a 16 éves lányáról írt.Bocsi de nem néztem mikor írtam a választ.)
2010. jan. 5. 21:08
 13/28 anonim ***** válasza:
47%

Én nem engedném.Annak idején nekünk engedték volna?És most haragszunk azért,hogy nem engedték?

Tudom,hogy követni kell a mai fiatalok már "gyorsabbak",de azért ő még csak 14! éves.

2010. jan. 6. 09:32
 14/28 anonim válasza:
2%
Na ná, hogy engedd neki, hagy kúrják meg a kis ribancot!!!
2010. jan. 6. 10:43
 15/28 anonim válasza:
84%

Én 17 éves vagyok, 2 több mint 2 éve vagyok együtt a barátommal és nekem nem engedik meg. Igaz,velünk élnek a nagyszülők. De az egész családom olyan konzervatív. Utálom ezt. Nyaraláskor vele alhatok az egy évben 7 nap és ennyi. Hétvégén meg 10re itthon kell lennem legkésőbb...

Én 14 évesen am. nem engedném^^de 16-17 évesen már....

2010. jan. 6. 18:32
 16/28 anonim ***** válasza:
42%

14 évesen még korai...járjanak csak moziba, meg cukrászdába, udvarolgasson a fiú...de hogy már együtt is aludni? kizárt dolog... mondjuk egy hatalmas probléma van itt...ha egy hülye kis csitri, aki nem gondolkodik és tojik a világra, meg a felnpttekre, akkor így is, úgy is megteszi, akkor is, ha nem alszanak együtt (akkor nappal és valahol máshol)...reménykedj benne, hogy nincs így

az ottalvást semmiképp ne engedd...ezzel úgymond "legalizálnád" azt, hogy korán elkezdheti a fiúzást és a szexet is (nem alhatnak egy ágyba? és szerinted ha ti alaludtok, mi lesz az első?)

2010. jan. 7. 08:44
 17/28 anonim ***** válasza:
Én sem engedném meg ennyi idősen. Szerintem meg igenis próbálj meg beszélgetni a lányoddal. Ültesd le és kerek perec, szemtől szembe mondd el neki, hogy Te mit gondolsz erről az egészről, és a miérteket is magyarázd el neki.
2010. jan. 7. 14:28
 18/28 anonim ***** válasza:
78%

Hát igen,nem könnyű helyzet ez,érvek és ellenérvek...

A 10:43-as meg egy aberált állat lehet szerintem,nem hiába 0%-kal ad hasznos válaszokat,ő maga is egy nagy nulla!!!

2010. jan. 7. 16:16
 19/28 anonim ***** válasza:
89%

Nálam is 14évesen aludt nálam elöször a barátom. Szerintem engedd meg neki. Attol mert 14 éves nem hülye. Én se feküdtem le akkor a barátommal és megse fordult a fejemben, pedig 1 ágyban aludtunk.

18/L

2010. jan. 7. 19:58
 20/28 anonim ***** válasza:
77%
Nekem annak idején 14 évesen volt először barátom. 3 évig voltunk együtt és 1 év után feküdtem le vele. Na, nem mondom, hogy addig nem volt semmi de terhes biztosan lehettem volna. Szóval érted, a többi megtörtént...majdnem minden ami azon kívül megtörténhet (1 kivétellel). Soha nem voltunk otthon olyankor, mindig megtaláltuk azt a helyet ahol kettesben viszonylag nyugodtan lehetünk. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy ők is megtalálják a módját ez ellen nincs mit tenni. Hogy ott aludjon-e? Ez nehéz...inkább ne, de szerintem tuti nem akkor történnének dolgok amikor veletek egy lakásban vannak. Viszont mindenképpen inkább Ő aludjon nálatok mint a lányotok náluk vagy valahol máshol.
2010. jan. 7. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!