Kamaszok! Mióta nyári szünet van, hány órát interneteztek egy nap?
Elég sokat :D
Reggel 8-tól éjfélig kb.
Sorozatot nézek, olvasok, vagy csak fekszem és nézem a plafont.
De rájöttem, hogy a facebook-on nincs semmi érdekes egész nap ( a barátnőim is alig vannak fent mert dolgoznak) így én sem megyek fel..
Még ezt a hetet kibírom így netezve de júliustól augusztus végéig jó lenne valami program :S
Napi 25 órát :DDDD na jó, csak akkor ha az is beleszámít ha online játszok, vagy játék közben steamen beszélgetek valakivel. Ez alól persze kivétel ha barátommal vagyok, akkor max napi egyszer megnézem hogy anya írt-e emailt, és ha igen akkor gyorsan válaszolok rá, ezt le is rendezem amíg barátom letusol.
20/L (évek óta így működök, így mertem válaszolni mert kiskamaszként is ugyanez volt velem :D )
Változó. Az elmúlt egy hónapban dolgoztam, meg egy hetet nyaralni voltam, így a gépezős nyaram gyakorlatilag tegnap előtt kezdődött. Hétfő óta kb. déltől éjjel 1-ig filmeket nézek meg gyakorizok. Néha kimegyek sétálni, futni, biciklizni ha már nagyon fáj a hátam a görnyedéstől. Természetesen nem minden egyes nyári nap telik így, csak most sz#r volt az idő, szakadt az eső.
Egyébként strandolok, hétvégén bulizok, néha hét közben is bejárok kocsmázni vagy csak ülni, meg tanulnom is kellene, mert nyelvvizsgázok hamarosan. Tehát van mi megszakítsa a gépezést, de ehhez képest elég sok olyan nap van, hogy reggeltől éjszakáig puposodom a gép előtt. Miért ne? Király dolog.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!