13 év körüli gyermekeid mivel fogják tölteni a nyári szünet utolsó 3 hetét?
Nem tudom hogy a 15 évemmel mennyire tartozom bele ebbe a kategóriába.Én gazolni meg takarítani fogok és az időm nagy részében gépezni ahogy azt általában is.Meg majd hónap végén lesz gólyatábor.És eljárok a nagymamámhoz.
A húgom (12 éves lesz hónap végén) pedig a nagynénémnél nyaral és majd csak hetek múlva jön haza.
Tesóm ennyi idős. Javarészt ugyanazzal amivel a nyár többi részét, mászkál a haverjaival, bringázik, gépezik.
Emellett helyre kell majd raknia az alvási ritmusát, mert suliidőben nem bírna felkelni. Jön majd megvenni a jövőévre kellő cuccokat, írószereket, ruhákat.
Szóval azt fogja csinálni amit egy átlag kiskamasz.
Hát, én eddig nem nagyon csináltam semmit a szünetben,nem történt semmi, az utolsó három hétben indul meg kicsit az élet. 2xmozi,(a kedvenc könyveimből készült filmeket nézzük meg) talán Várgesztes 1 napra, felmegyünk Pestre tűzijátékot nézni, 18-án falunap, illetve ha sikerül megszervezni 4 nap Romániában. Először jutnék ki az országból :)
Eme programok mellett gépezni fogok, visszaállítom az életritmusom, kiolvasom a kötelezőket, belelapozgatok a tankönyvekbe(nem tanulok, csak olvasom!:D) és ivartalanítani fogják a kutyusom, szóval őt fogom egész nap szuggerálni hogy ne bántsa a sebet.
Ja,és elkötelezett célom hogy most aztán végignézem a Vámpírnaplók, a Dallas, és a Supernatural összes évadát. Kár, hogy nem fog sikerülni, de mindegy.
13/L
Gépezni fogok, barátnőmmel eljárni valahová, bevásárolni sulira, olvasni.:D
12/L
Amit eddig is. Házimunkát végzek, takarítok, sulira vásárolok, gépezek, barátokkal mászkálok erre-arra, olvasok. Na meg helyreteszem a biológiai órámat, ugyanis én is a tipikus "hajnalban fekszem, délben kelek" típus vagyok nyári szünetben. :) És persze próbálom felfogni, hogy én most már gimnazista vagyok. :D
14/L
Én 13 vagyok. Edzeni megyek reggel és valamikor d.u is. Imádok edzésre járni. itthon a szokásos: Gépezés , TV, olvasom a kötelezőt (:( ) .
Vagy elmegyek barátnőimmel vásárolni , fagyizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!