Normális, ha hiányzik a mindennapi 'rutin' az életemből?
Most, hogy nyári szünet van, össze-vissza kelek és fekszem. Szinte ugyanolyanok a napjaim. Nincsenek barátaim, ezért szinte mindig otthon vagyok.
Amíg suli van, nagyjából adott időben fekszem le, adott időben kelek és közösségben is vagyok.
Csak nekem rossz így?
11.o/l
Hát, szerintem ez nem tesz jót neked. Ha hiányzik a közösség akkor ismerkedj, akár neten.
Tervezd meg a napjaidat, tűzz ki célokat. Esetleg tanulj nyelvet a nyáron, vagy sportolj :) Ha van valami amit régóta szeretnél kipróbálni, vagy megtanulni arra szakíts időt. Én teljesítmény túrázni szoktam menni, igaz nem egyedül, meg idősebb is vagyok.
nem tudom, nekem nem telik unalmasan és nem rutinszerűen a napom :)
reggel felkelek 9-10 körül, összepakolok, délelőtt csinálok vmit, ebédelek, utána olvasok.
délután segítek vmi házimunkát itthon, (pl. takarítás, rendrakás, mosogatás, vagy főzök, stb. :D ), ill. sportolok.
este gép, tv, meccsnézés, utána pedig angolul tanulok :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!