Mivel tisztítod, mosod le az arcodat? Mi a mindennapi arctisztítási rutin nálad?
Reggel és este tisztítom az arcom arctisztító tejjel. Éjszakára mást nem is használok, mert zavar, ha valamilyen zsíros anyag van a bőrömön.
Most ezt a tisztítót használom:
Sminklemosásra is szuper, és nagyon sokáig kitart.
Szia
Én régen végigcsináltam a "kötelező" arcápolást reggel és este: arclemosás, arctonizálás, krémezés, szemkörnyékápolás.
Na már most ettől annyira függő lett a bőröm, hogyha pl. a Balatonba belementem, majd kijöttem, feszült a bőröm és egyből be kellett kennem... Azóta leszoktam és csak langyos vízzel átitatott pamacsot használok este és most hogy hűvös van, zsírosabb krémet szoktam este felkenni, de amúgy egész nap semmi mással nem tisztítom az arcom... Még amit szoktam csinálni, az a hetente-kéthetente arcradírozás. A szüleink sosem használtak ilyen sok bizbazt és milyen szép a bőrük... Szóval én az ő útjukat követem nagyrészt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!