Arcápolás rutinotokat leírnátok?
főleg azok írjanak akik olcsóbb dolgokat használnak (cuccoknak 1000/db ja kb..), de azért a drágábbak is érdekelnek esetleg..
konkrétan érdekel hogy 1nap miből áll az arcápolásod
-reggel mit használsz, mivel mosod le a sminked, mivel fejezed be a napod
1héten milyen terméket hányszor, és mikor használsz
"vész" esetén, vagyis ha pattid van mit csinálsz vele..
főleg száraz bőrű tapasztalatok érdekelnek, mert az enyém is az de a többit meghallgatom természetesen, mert kíváncsi vagyok :)
Reggel sima vízzel megmosom az arcom, esetleg használok tonikot (kifejezetten száraz bőrre való, Garnier szőlővíz+ B5 provitaminos).
Minden nap végén alaposan megmosom az arcom enyhén szappanos vízzel és tonikot használok.
Ilyen hideg időben heti 1-szer Garnier bőrradírt használok, nyáron heti 2-szer. Szoktam lehúzható arcmaszkot is heti 1-2 alkalommal. Valamint heti 1 alkalommal vitaminos arcpakolást alkalmazok (Rossmannban kapható, 2 használatos kis tasakos pakolások közül választok).
Minden este teszek fel éjszakai arckrémet, ami kifejezetten száraz bőrre való (most Alverde-s van).
reggel víz + tonik(Clean&Clear morning energy - imádom, gyilkolja a pattanásaimat rendesen és meg is tisztít, de szárít) + arcápoló tej(Nivea Visage)
sminkemet sminklemosóval leszedem aztán megint az arcápoló tej, majd tonik, végül Nivea krém
hetente 2× arcradír
pattanásokat gőzölöm, nyomkodom + a bőrradír is sokat segít, na meg mint mondtam a tonik is
köszönöm mindenkinek a válaszokat, nagyon hasznosak számomra !
várom a többiekét is :)
Én reggel lemosom az arcomat arctisztítóval (Alverde kevert bőrre való, algás) + tonik (ez is Alverde algás) + nappali krém (Alverde 3in1 Perle).
Utána sminkelek: Garnier színezett golyós szemkörnyékápoló koffeinnel (szem alá), Essence korrektor (rúzs formájú) az államra (van pár hegem), Catrice Infinite Matt alapozó + Catrice Skin Finish púder, Essence bronzosító, Catrice szemöldökceruza, Maybelline szempillaspirál (több fajtám is van), Astor szemceruza, + a számra Carmex (tubusos).
Este: Lemosom a sminkem Balea sminklemosó kendővel (rózsaszín, gyümölcsös minden bőrtipusra). Ez jól leviszi a sminkemet (nem használok semmi vízállót). Utána arctisztító + tonik (ugyanaz mint reggel), Alverde szemkörnyékápoló szemvidító fűvel minden bőrtipusra és Alverde éjszakai krém naparforgóval minden bőrtipusra.
Heti 1szer: Alverde barackos arcradír minden bőrtipusra + Balea holt tengeri maszk (tasakos).
Kozmetikushoz 2-3 havonta megyek arctisztításra. :)
Szanii: én is Catrice-t használok. 1-2 hónapja akadtam rá, de nagyon jó. Meg Alverde barackos radírt. Mondjuk nálam a fél osztály azt használja, de tényleg nagyon jó :)
Reggel:
- Rival de Loop arctisztító tej minden bőrtípusra
- Synergen Hydro arckrém normál és vegyes bőrre
- Avon Color Trend korrektor
- Catrice alapozó
- Catrice kőpúder
- Avon tekerős barna szemöldökceruza
- Avon tekerős csillogós szemceruza fekete vagy kék
- Avon SuperShock MAX szempillaspirál
- Isana Classic ajakápoló
Este:
- Synergen sminklemosó kendő
- Rival de Loop arctisztító tej [Reggel csak simán vízzel mosom le vele az arcomat este pedig egy sminklemosó szivacsra teszem rá és azzal.]
- Rival de Loop arctonik normál és vegyes bőrre
- Synergen Hydro arckrém normál és vegyes bőrre [Ez reggel és este is használható.]
- Avon Naturals gránátalmás szemápoló gél
- Isana Classic ajakápoló
Heti egyszer:
- Alverde barackos arcradír minden bőrtípusra
- Valamilyen arcmaszk [Rival de Loop, Avon, Essence, Synergen, Balea]
Én olyan 3-4 havonta járok kb. kozmetikushoz. A kozmetikusom nagyon jól dolgozik csak eléggé drága. :S Az összes arcápolási és sminktermékeim amiket itt leírtam viszont olcsók. :)
Cerave foaming cleanser (nagy kiszerelésben nagyon megéri)
101 toner
Revox retinol szérum
Balea niacinamide krém és fényvédő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!