Miket csináljak nyári szünetbe?
2,5? Joforman csak 2. :(
En a nyariszunetre pihenest tervezek foleg. A tavalyi nyaram elment a felsofoku nyelvvizsgaval, es az angol elorehozott erettsegire keszulessel.
Mondjuk, most hogy ne unatkozzak megcsinalom a jogsit. Kesobb ugysem lesz idom ra.
Aztan hobbibol tanulok nyelveket, elsosorban angolt es nemetet, hogy ne felejtsek el semmit a nyariszunetben.
Az erettsegire is jo lenne keszulnom, matek\kemia ami fontos a tovabbtanulasom szempontjabol.
Na jo, ez eddig nem tul izgi, de tervezek meg sok strandolast, es meg akarok tanulni lovagolni. :D
Bocsi az ekezetekert.
Es te, mit tervezel a nyarra?
17/f
Gyakorold a helyesírást. (szünetbeN)
Találkozz a barátaiddal, menjetek moziba, fagyizni, sétálni, kirándulni, strandra, olvass:)
Nekem még hétfőig kis tanulgatás, hétfőn leszóbelizek még magyarból meg töriből (érettségi), aztán hátradőlök kicsit :D a június kb el is megy.
Júliusban egy hét balaton a barátnőimmel, meg két hét tengerparti nyaralás szüleimmel meg két barátnőmmel.
Augusztusban albérlet-vadászat, meg kicsit tanulgatok java-ban programozni hogy könnyebb legyen egyetemen (elkezdtem már, de sok dolgom volt és jegeltem)
Mást nincs mit csinálnom igazából, leérettségizek pár nap múlva, felsőfokú nyelvvizsgám megvan már, max a jogsinak nekiállok.
Amúgy fagyizás/sétálgatás/bicózás barátommal vagy barátnőimmel, filmezés, strandolás, olvasás lesznek nagyjából az itthoni programok. Meg anyukámnak segítek begépelni dolgokat. Meg meg akarok tanulni hajat fonni :D
19/L
Hmm..bármit.
Szeretnék sokat olvasni, kirándulni, néha kimozdulni. Igyekszem figyelni az étrendemre, fogyni szeretnék illetve majd egy kicsit finomítani a testalkatomon, de ez annyira nem konkrét még, csak egy ötlet.
Őszintén szólva nem tervezek semmit mert úgy se az valósulna meg és nem úgy ahogy én akarom.
De gondolom lesz benne jó sok alvás, koncert, nyaralás, búcsúbuli az osztállyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!