Pedig ennél értelmesebb nincs. Amíg cukorfogyasztáson alapszik egy ember táplálkozása, addig mindig óriási kockázata lesz nem csak az elhízásnak, hanem a cukorbetegségnek, matabolikus szindrómának. Nőknél meddőségnek (pl. PCOS) ..
És akkor ehhez tudni kell hogy a liszt is cukor, hogy a babban lévő keményítő is cukor, hogy kukorica-krumpli is cukor.
Hogy a tejtermékek is hasonlóan hatnak mint a cukor.
Aki ezeket tudja, és tényleg nem nyeli be az állandó cukoradagot, az lefogy.
Érdekes módon én az elmúlt egy évben úgy adtam le 36 kilót,hogy rendszeresen ettem teljeskiőrlésű gabonákat,hüvelyeseket,sőt időnként még tejterméket is.
Amit teljesen elhagytam az a cukor (ezt helyettesítettem steviával) a fehér liszt. Sok zöldéget ettem,gyümölcsöt,sovány húsokat,tojást,túrót.
Plusz heti 3-5 nap mozgás.
Teljes kiőrlésű. HÁT JÓ :DDDDDD
Szerintem is érdekes, ilyenkor szomorkodás helyett valami irracionális kárörvendés kerít hatalmába. Ugye máskülönben sírnék.
Tessék csak enni a tk lisztet meg a tejet, fogyni sokféleképpen lehet de úgy megfogtok halni rákban és keringési betegségekben, hogy vonat nem üt el olyan hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!