Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a nyári szünetbe...

Hogyan lehet a nyári szünetbe lefogyni biztosan?

Figyelt kérdés

2013. jún. 15. 13:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy teljesen normális TaplalkozasHarcmuves...
2013. jún. 15. 19:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Aha. Mert az a szívhalálozási, rákhalálozási statisztika ami itt jellemző, az normális?

Had legyek már én is egy kicsit normáltalan, és akkor 1:1.

2013. jún. 15. 19:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Aha. Tehát szerinted ezek a betegségek a gabonának és a tejtermékeknek köszönhetőek és ezért nem túl magas az átlagélettartam.

Akkor tenném itt fel a kérdést,hogy a fenébe lehet az,hogy pl a kínaiak átlag életkora jóval magasabb (kb 80 év) mint a húszabáló magyaroké,németeké??A kínaiaknak köztudottan fő táplálékuk a rizs,gabona félék,hüvelyesek,főleg a szója...a higiéniájukról nem is beszélve.

2013. jún. 15. 20:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Azért mert a pco-s nő, az elhízott szomszédod, az autoimmun gyulladásoktól, ízületi problémáktól szenvedő ismerőseid (vagy ismeretlenek akiket a kórházakban sorban állva találnál meg) AKKOR FOGNAK MEGGYÓGYULNI, ha normálisan, gabonamentesen és tejmentesen esznek.

Nyilván van különbség egy rizs és egy búza között. Nem tudom mennyi mindent tudsz a kínaiakról ezért nem mennék bele a kínaiak táplálkozásába, a taoista egészségvédő hagyományokba, a rizsbe.

Ha le akar fogyni, meg akar szabadulni a gyulladásoktól és a gyulladásos természetű betegségektől, akkor gabonaszegényen/mentesen fog enni. Akárki, mert nem tud jobbat tenni. Na ilyen tények elfogadása mellett (miután már nincsen szívbeteg és elhízott magyar) én vizsgálhatnám a kínaiak kérdését. Én, mert megtehetem hogy nem csak a saját egészségemmel foglalkozom, hanem különböző felmerülő kérdésekre is kereshetem a válaszokat..

DE egyelőre legyen alap a gluténmentes/gabona-tejmentes táplálkozás, legyen általános egészség, és addig én meg persze komoly kutatók és értelmiségiek kellő figyelmet fordítanak és megvizsgálják a speciális eseteket. Például a rizsfogyasztó kínaiakat, akik egyébként véletlenül a legősibb hatékony kezelést ismerik a cukorbetegség, inzulinrezisztencia gyógyítására. Véletlenül, vagy mert betegek lettek a rizstől :)

2013. jún. 15. 20:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Pont eleget tudok róluk és rengeteg más nemzetiségről,hogy kijelenthessem a mai napig nincs olyan biztos módszer ami HOSSZÚTÁVON teljes egészséget,hosszabb életet ad és ennek legfőbb oka a genetika.

Meg lehet halni 20 évesen gabona és tejtermékmentes életmóddal szívinfarktusban és meg lehet élni a 90 évet gabonával,tejtermékekkel és húsok tömkelegével.

Senki nem tudja megmondani,hogy általánosan mi helyes és mi nem.

2013. jún. 15. 20:54
 16/16 A kérdező kommentje:

A f******-t nem aszt kérdesztem hogy hányan haltak meg hanem hogy hogy lehet lefogyni.

Hogy a k**** i****

2013. jún. 16. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!