Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok gyorsan és...

Hogyan tudok gyorsan és hatékonyan lefogyni HAS-ból?

Figyelt kérdés
Mert szerintem nem vagyok egy kövér alkatú lányka,csak nagy a hasam...:\ És ez mér nagyon rossz mert a strandon mindenki a hasamat nézi és nagyon rossz érzés,meg alapból is le szeretnék fogyni...És csak egy szobabicikli és futás meg felülés áll rendelkezésemre....Ha esetleg el tudnátok mondani,hogy milyen legyen az étrendem és mit csináljak napi szinten,nagyon hálás lennék!:)Ja!És heti 2x Aikidóra járok.

2013. jún. 11. 18:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és 13 éves múltam,170cm körül vagyok és 54-55-56 kg vagyok...:\\
2013. jún. 11. 19:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Figyelj, ennél ne akarj jobban lefogyni.. Ehhez a magassághoz kb 60 kb lenne a megfelelő. Ne fogyózz mert még fejlődésben vagy, inkább izmosodj. Hasprés. :)) A teljes felülés nem tesz jót a gerincednek, inkább maradj a hasprésnél.

Remélem segítettem. :)

Sok sikert!

2013. jún. 11. 21:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)És nem akarok nagyon sokat lefogyni,csak hasbol,mert nagy a hasam :D
2013. jún. 12. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!