Hogyan tudnék gyorsan és hatékonyan lefogyni?
A gyors és hatékony fogyásra vágysz akkor neki se kezdj.
A jó és minőségi fogyás lassú hetente 1kg a maximum.
Fogyáshoz diéta kell anélkül nem megy, ez a legfontosabb része az egésznek.
Ha a hasadon van csak felesleg akkor minden bizonnyal máshol is van még ha nem is olyan feltűnő. És most jön a rossz hír: Nincs helyi fogyás! Vagy fogysz mindenhonnan vagy sehonnan, az hogy hol raktározol több zsírt az genetikai adottság, ahol többet raktározol onnan tűnik el utoljára.
Nem fontos a diéta , csak a kenyeret nem kell enni és a tészta evést is minimalizálni kell . Emellett sport is sokat segít ( futás , úszás , stb. ) .
Én 2 hónap alatt 20 kilót adtam le csak azzal , hogy egyáltalán nem ettem kenyeret és alig ettem tésztát . Húst hússal ettem és napi 10 percet futottam .
A diétán kívül semmilyen!
Diéta nélkül egyáltalán nem megy még sporttal sem.
A diéta egyáltalán nem egyenlő a koplalásos fogyókúrákkal amit x y celeb hirdet magáról aki 57-ről 56-ra lefogyott.
Az hogy neked mi válik be azt nem tudom, de gyors diéta nem jó. A gyors diétával legnagyobb részben nem zsírt hanem izmot fogsz veszíteni.
A szálkásító diétát tapasztalatból tudom hogy jó (google)
De ez nem azt jelenti hogy csak ez a jó. Válassz olyat ami neked tetszik, ha nagyon kispénzű vagy akkor csökkentsd a kalóriamennyiséget, de 5x vagy 6x egyél 1 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!